Борис Солталийски разчита на жена за пари

0
46
Борис Солталийски

Парите са едно от материалните неща в живота ни, които до голяма степен определят качеството му. Дори и да не ни се иска да го признаем, всеки от нас е зависим от финансовите си възможности. Разбира се, за някои хора те са по-важни, докато други се задоволяват и с по-скромни възможности, но е факт, че не можем да живеем нормално, без да разполагаме с определено количество финанси.

При известните личности обикновено парите не са проблем. Въпреки това, дори те не са застраховани от неочаквани промени в живота, които да сменят положението им коренно и да се озоват без финансов източник. В тези случаи при тях е дори по-сложно, тъй като те са свикнали на по-висок стандарт на живот и им е по-трудно да се нагодят към новите условия.Стана ясно какво ще работи Годжи след „Шоуто на Слави“„Шоуто на Слави“ е едно от емблематичните за българския ефир предавания. То има впечатляващите 19 те…Jul 15 2019vsyakajena.com

Спирането на предаването „Шоуто на Слави“ остави редица от музикантите в бенда без постоянна работа, което обезателно ги е поставило в трудна ситуация. Един от тях е и Борис Солталийски. Той има успешна музикална кариера, но въпреки това е разчитал на парите от шоуто, предават от show.blitz.bg. В момента той не изкарва същите пари както преди, но за щастие има на кого да разчита в този труден момент.

Жена му, Аделина, бе беквокал в „Шоуто на Слави“, но от няколко години ърти и бизнес за продаване на дрехи онлайн. Поради доброто им качество и достъпни цени, бизнесът процъфтява и в момента именно това е основният доход на семейството. Благодарение на това, те успяват да поддържат стандарта си на живот, докато Солталийски намери друго подходящо поприще.
Яна ВОЙНОВАНапрежение между Слави Трифонов и Годжи заради женаГеорги Милчев – Годжи кръсти малката си дъщеричка навръх Цветница. Всички очакваха именно Дългия да …May 6 2019vsyakajena.com