Безкрайните чисти плажове, вкусна храна и палещо слънце са на 5-6 часа път и ви очакват

0
576

Вече години наред Гърция е сред най-предпочитаните дестинации от българите за лятна (а и не само) почивка. И как няма! Безкрайните чисти плажове, вечното слънце, вкусната местна кухня и отличното обслужване са само част от причините да избираме южната си съседка за място, на което да прекараме неработните летни дни. Цените също могат да бъдат много добри и често се случва така, че почивка в приветлива Гърция ни излиза по-евтино, отколкото на родното Черноморие. И определено оставаме с по-добри чувства и спомени.
Миконос е един от островите, за които се носи най-добра слава.Прекрасна виртуална разходка до манастира до града на розитеЗа нас беше изненада да открием едно уникално място в България – свято и с много богата история. Нек…Aug 15 2017vsyakajena.com

Световни знаменитости избират красивото земно кътче за своята почивка и в социалните мрежи все по-често виждаме любимите си актьори и модели, споделящи кадри от съседна Гърция.
Ако и вие сте се отправили в тази посока, споделяме ви няколко прелестни плажа, на които задължително да обърнете внимание и да не пропуснете да посетите. Предвидили сме идеи за парти настроените летовници, както и за тези, които предпочитат спокойна почивка. Ето кои са те.
Paradise Beach
Ако търсите място, където купонът не спира, ако искате да прекарате почивката си като едно незабравимо парти – това е вашето място. Най-големият клуб на острова се намира именно там и животът буквално никога не спира, защото това е една от най-известните дестинации за парти в цяла Гърция изобщо.
Panormos Beach
Ако пък не си падате по шумните купони и единственото, което търсите от лятната си почивка, е спокойствие, то този плаж е точно за вас. Далеч от туристите и от шума, той е вашето райско място за идеален релакс.
Elia Beach
Представяме ви най-дългия плаж на целия остров. Ако си падате по водните спортове, това е мястото, на което можете да ги практикувате на спокойствие. Пясъкът е фин, водата е кристално чиста, а многобройните ресторанти се грижат за вкусовете на всеки един посетител.
Platis Gialos Beach
Този красив плаж е разположен в забележителен залив с формата на полумесец. Той също предлага спокойствие и тишина, ако искате да се насладите на почивка със семейството си например. Също така е място, на което също можете да практикувате различни водни спортове, ако сте почитател на подобни екстремни преживявания.