Антония Петрова сподели как се възстановява от бременността (Снимки)

0
399
Антония Петрова

Минали са само два месеца от 2019 година, а в родния хайлайф вече се родиха доста бебета. Първото звездно бебе бе това на Антония Петрова и съпругът й Ивайло Батинков. Бебето Благовест се роди на 17 януари. Малко след това на бял свят се появи и бебето на Мона Гочев. Третото бебе, което хората очакваха с нетърпение бе това на Алекс Богданска и Даниел Петканов. Малкият Габриел се появи на 30 януари. Родителите му радостно обявиха вестта и побързаха да направят Инстаграм профил на малкия, който има впечатляващите 50 хиляди последователи. Днес обаче ще си поговорим за възстановяването на майката след бременността. Всяка майка знае, че този процес не е лесен и отнема време. Това, което всяка жена трябва да знае е, че няма срок, в който тя трябва да възвърне формата си – всичко зависи от нея и от усещането й. Разбира се, в момента има много варианти, по които можем да върнем старата си форма, но Антония Петрова реши да покаже, че няма нужда от прекалено много усилия, а просто от здравословен начин на живот и грижи за себе си, както споделя самата тя в профила си в Инстаграм.


Александра Богданска показа бебето си в родилното (Снимка)Едно от най-прекрасните събития в живота на хората е раждането на дете. Когато двама души се обичат,…Jan 31 2019vsyakajena.com

И така, както се вижда от снимките по-горе, Антония Петрова е в изключителна форма само седмица след раждането на детето си. „Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността); отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях!!!
Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата без спорт и диети!“, написа миската под фотосите. Разбира се, всяка жена има различен възстаноителен процес след раждане, който се обуславя и от начина й на живот, но така или иначе постижението на Петрова е впечатляващо. Пожелаваме й много щастливи моменти със семейството й.
Яна ВОЙНОВААнтония Петрова показа бебето и съпруга си при изписването (Снимка)Повечето жени мечтаят за момента, когато ще станат майки. Разбира се, при всяка жена ситуацията и об…Jan 22 2019vsyakajena.com