Анелия отговори на нападките към дъщеря й (Снимка)

0
461
Анелия

Анелия е една от най-известните и обичани от публиката български поп-фолк певици. Освен с перфектната си, премерена визия, тя винаги впечатлява и с гласовите си данни, които са неоспорими. В годините тя винаги е била пример за умерено присъствие и никога не е провокирала особено негативни коментари. Освен в ролята си на музикален идол, тя е известна на публиката и като майка на една вече пораснала дъщеря – Ивон. Тя е плод на любовта между Анелия и Коко Динев, които по-късно се разделят.

Когато става въпрос за дете, много известни личности решават да държат децата си далеч от обективите, поне в ранните им години. Причините за това са съвсем логични – от една страна това им дава възможност да се насладят на детството си, а от друга страна така родителите им ги предпазват от всички новини – истинни и не толкова достоверни, които се изписват по техен адрес. В един момент обаче тези деца порастват и тогава вече няма как да се избегне медийното внимание, особено в днешно време, когато социалните мрежи са основно място за комуникация между всякакви хора – било то известни или не.
Нов скандал в поп-фолка: Кали скочи на Райна заради кражбаПоп-фолк средата у нас е сфера, в която по-голяма част от изпълнителите са жени. Когато на едно мяст…Jan 28 2019vsyakajena.com

Както се вижда от снимката, Ивон е пораснала и изглежда много уверена в себе си. Проблемът е, че много от почитателите на Анелия я нападнаха, че е позволила на дъщеря си да порасне твърде бързо и дори в мрежите се появиха твърдения, че Ивон вече е направила някои пластични корекции по себе си, което за много потребители е прекалено, особено с оглед на факта, че тя е все още тийнейджър, предават от show.bitz.bg. Поп-фолк фурията не се остави на нападките и веднага реагира. Анелия сподели, че тя не смята, че се е провалила във възпитанието на детето си.

„Ивон ходи на уроци по пеене при JJ. Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темпераментна е, докато аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка. Направила съм това, което като родител смятам за правилно, дала съм и напътствията и оттам нататък я оставям тя да направи избора, дали да продължи да пее, колко да е постоянна, но не на всяка цена“, разкрива тя, като загатва за това, че Ивон може би ще последва стъпките на майка си и също има интерес към музиката.
Яна ВОЙНОВАРодна поп-фолк дива с трогателна изповед към дъщеря сиДесислава Георгиева е едно от новите лица на Пайнер и е по-известна за обществото под псевдонима си …Jan 24 2019vsyakajena.com