Азис замесен в грандиозен скандал (Видео)

0
285
Азис грандиозен скандал

Всички знаем, че Азис е една от най-известните личности у нас. Не само с таланта си, но и с бурния си личен живот, който години наред бе на фокус пред медиите. Днес Азис е замесен в поредния грандиозен скандал, а най-интересното е, че става въпрос за пари. Ето и какво точно става в момента с краля на поп-фолка у нас.

Азис трудно може да не бъде под светлините на прожекторите дълго време, независимо дали става дума за нова песен, клип, провокация или атака към него, пишат от show.blitz.bg. В случай става дума за последното, защото поп фолк изпълнителят се оказа замесен в грандиозен скандал, свързан с много пари.

„Кралят на поп-фолка Азис ми дължи пари“, твърди известния влогър Любо Жечев и публикува във виртуалното пространство видео, в което призовава популярният певец за следното: „Върни ми парите, не бъди мишок.“ Разбира се, очаквано, видеото на Жечев предизвика бурни коментари в социалните мрежи и поне до момента Азис запазва мълчание по темата.

Азис е роден на 7 март 1978 година в Сливен в ромско семейство на музикант. Според собствените му твърдения е роден в Сливенския затвор, но майка му отрича това. Израства в Костинброд и София, като прекъсва образованието си след пети клас и известно време пее, заедно с баща си. В продължение на няколко години живее в Германия, където извършва нередовна работа – разхождане на кучета. Има доста медийна спекулация относно сексулната му ориентация. В интервю от 2017 г. Азис заявява: „Значи Господ ме е направил циганин, гей, дебел, само някаква ужасна болест не ми е дал.“ През 2007 г. му се ражда дъщеря на име Рая.

В началото на 1999 година Васил сключва първия си продуцентски договор с „Маратон рекърдс“. Тогава се ражда Азис – певецът избира псевдонима си от името на главния герой в турски филм. Първите му песни са включени в компилацията „DJ фолкмаратон“. Азис се свързва с продуцента на „Съни мюзик“ – Крум Асанов и му занася първия си издаден албум с ромски песни. Първият албум на Азис се казва „Нокът“, а самият той го определя като „пълна боза“. Азис няма особено високо мнение за първия си албум, озаглавен „Нокът“. През 1999 година излиза и дебютният му самостоятелен албум „Болка“. Със заглавната песен, преведена на цигански език, Азис печели и първото си голямо отличие – през август е избран за певец на годината на ромския фестивал в Стара Загора. За бъдещия му скандален имидж обаче никой не подозира.

Вижте още:Бони с шокиращи разкрития за Блатечки и АзисБони, Азис и Асен Блатечки – три звезди, които хората не очакват да имат много общо. Докато Бони и А…Mar 5 2020vsyakajena.com

loading...