9 съвета как да изберем правилния модел чанта

0
160
модел чанта

Правилният модел чанта е важен не само от естетическа гледна точка. Истината е, че чантата е незаменим аксесоар за всяка жена, но носенето й може да се отрази неблагоприятно на здравето й, ако не се съобразим с някои важни детайли.

Чантите могат да повлияят на стойката ни, пишат от dama.bg. Ето защо е важно да изберем такава, която е перфектна за нас. Нужно е да следваш определени съвети и трикове, за да успееш. Ние открихме част от тях и ги споделяме с вас.

Избери чанта, минаваща през тялото ти
По този начин те са по-ергономични. Вземи си модел, който е с дълги дръжки. Сменяй страните!

Избягвай чантите, които се носят на рамо
Време е за онези, които минават през рамото и гърба ти, т.е. са с дълги дръжки. Така се подсилва тялото, докато първите засягат само лакътя, китката и врата.

Обърни внимание на теглото на чантата
Важно е! Не трябва да е 10% повече от твоето тегло.

Избягвай веригите
Макар и да са модерни, те не са полезни за стойката и силата на тялото. Тежки са. Търси модели с меки държки.

Пробвай я
Преди да купиш чантата и да започнеш да я използваш, я пробвайш. Ще разбереш дали е удобна, дали е тежка и пасва ли на тялото ти.

Избери малки модели
Така ще намалиш теглото ѝ. Те са леки, защото се използва по-малко плат.

Избери практичен модел
Ако има хубава форма, вътрешни разделите и е мека отвътре, ще имаш добър баланс. Размерът тук не е от значение.

Избери такава за силните части на тялото
Пробвай чанти, които ще носиш с най-силните части от тялото ти. Раниците са идеален избор. Тежестта върху гърба няма да увреди толкова врата и може да понесе повече тежест.

Големи дръжки
Те играят важна роля при избора на чанта. Ако са тънки, могат да наранят кожата ти.

Вижте още:Никога не оставяйте чантата си на пода, защото има ужасни последици! Ето какво ще се случиВ нашата народопсихология има редица различни поверия и суеверия, които ние дори на подсъзнателно ни…Dec 14 2018vsyakajena.comЗлатни Фън Шуй правила, свързани с чантата, която носимФън шуй е известното китайско учение, което говори за правилната подредба на дома. То обаче не се из…May 14 2018vsyakajena.com

loading...