7 трика за грим, които ще те направят кралица

0
378
трикове грим

Гримирането е неизбежно в ежедневието на всяка жена, независимо дали е млада или вече на достолепна възраст. Постигането на съвършения грип обаче е често пъти една трудна задача. Поради това събрахме няколко добри трикове за грим, които да покажем, за да улесним дамите в подготовката им за техния работен ден.

1. Как да направим идеална очна линия

Не е нужно да отделяш много време, за да направиш перфектната очна линия. Малко парче гумичка и клечка за уши ще ти помогнат да я нарисуваш. Повече инструкции можеш да откриеш във видеото.

2. Как да почистим кожата от черните точки


Пастата за зъби има антибактериално действие, намалява зачервяванията и почиства лицето. Избери пастата внимателно. Тя не трябва да е избелваща и количеството на алкохол трябва да е минимално, защото кожата ти може да се раздразни.

3. Да ексфолираме сухите устни

Можеш да освежиш устните си с помощта на стара четка на спирала. Постави балсам за устни върху чистата четка и и ги масажирай за няколко минути.

4. Така се оформят перфектните вежди

5. Как очите ти да изглеждат по-големи

За да изглеждат те по-светли и големи, не бива да свързваш долната и горната очна линия.

6. Как да повдигнеш ъгълчетата на очите си

Писнало ти е от това ъгълчетата на очите ти да са паднали? Опитай се да поставиш правилно грима си.

7. Как да поставиш равномерно хайлайтър

За да го направиш перфектно, използвай пръстите си. Поставете хайлайтър под извивката на веждите, за да подчертаете очите. По този начин те изглеждат по-големи, освен това се променя и формата на лицето, ако то е топ овално или обърнат триъгълник. Хайлайтър под веждите омекотява техните извивки и отвлича вниманието от не на място показващи се косъмчета. Хайлайтър във вътрешния ъгъл на очите ще ви помогне да изглеждате по-бодра и жизнена. Освен това се използва и като трик при опушения грим. Може да го ползвате и като основа преди сенките, ако го поставите в центъра на клепача. Хайлайтър може да сложите и на скулите, ако искате да изравните тена, да направите лицето да изглежда по-слабо, да направите кръглото или квадратното лице да изглежда по-издължено.

Ето на кои трикове можем напълно да се доверим, ако имаме мазна кожа. Ефектът им е страхотенМазната кожа е много неприятно явление, с което са се сблъсквали голяма част от жените. Тя изисква м…Dec 28 2018vsyakajena.com