6 трика на холивудските звезди за безупречен външен вид

0
494
холивудските звезди

Да бъдеш известна личност никога не е било лесно, по простата причина, че дори и без да го искаш, се превръщаш в идол за много хора. А в днешно време, когато отвсякъде има камери, фотоапарати и всякакви средства, които документират всяко действие на звездите, става още по-трудно да бъдеш за пример. Всяка грешка, която една известна личност допусне, остава документирана и се обсъжда в продължение на месеци. Затова и холивудските звезди, а и всички известни личности като цяло, се опитват да бъдат на ниво винаги, независимо от повода или времето. Разбира се, най-важните поводи са когато се появяват на червения килим на някое светско събитие, на което обезателно трябва да бъдат в най-добрия си вид. Има някои трикове и тайни, които те използват, за да могат да поддържат перфектния си имидж и да отговорят на всички очаквания на феновете и критиците си. Ето и кои са най-разпространените от тях, до които прибягват холивудските звезди.
1. Масло от ший за високи обувки
Първият трик, който ви представяме днес, е малко странен, но работи безотказно. Всяка жена знае колко много боли, когато трябва да бъдем на високи обувки за по-дълго време. Затова и звездите си правят масаж с масло от ший на краката и след това нанасят пудра на краката. Така болката ще бъде много по-малко и ще ни бъде много по-удобно. Съвети и трикове за безупречен външен видПоговорката гласи, че красотата е в очите на гледащия, но много хора ще кажат, че славянските момиче…Mar 5 2019vsyakajena.com

2. Оформящо бельо
То е необходимост, особено когато дрехите ни са по-очертаващи фигурата. То не само ни помага да бъдем в най-добрата си форма, но и ни носи спокойствие, че видът ни няма да бъде предаден от някоя неочаквана извивка по тялото ни.
3. Сенки за пътя на косата
Колкото и незначително да ни се струва това, пътят на косата ни обикновено е по-светъл от косата и това може да има неприятно отражение върху цялостната ни визия. В такива моменти холивудските звезди си слагат тъмни сенки, които да заличат тази разлика и така прикриват и участъците от скалпа, които прозират през косата, като я правят да изглежда по-плътна и гъста.
4. Найлонови торбички за обувки
Тесните обувки могат да изиграят много лоша шега дори и на най-фините крака. За да ги обуем лесно, бързо и да ни е по-удобно, просто трябва да си сложим найлонови торбички на краката, за да създадат по-комфортна среда за крака. Важно е обаче те да не се подават от обувката.
5. Паста за зъби за почистване на обувките
Обувките са основна част от тоалета на всяка дама, така че те трябва да бъдат в добро състояние през цялото време. За да се отървем от някое неочаквано замърсяване по тях, просто трябва да сложим малко паста на петното и да я отмием с вода. Така ще възвърнем блясъка им.
6. Дълготрайно червило
Червилото придава определена осанка на дамата, която го носи, но то се трие много лесно и бързо. За да го направим по-дълготрайно, просто трябва да си напомняме, че не бива да облизваме устните си. Така ще успеем да задържим цвета му много по-дълго време.
Яна ВОЙНОВАДженифър Анистън разкри как поддържа перфектния си външен видДженифър Анистън е една от световните звезди, които изглеждат безупречно при всеки повод и светско с…Feb 28 2019vsyakajena.com