6 глупави грешки, които загрозяват и състаряват всяка жена

0
535
глупави грешки

Всяка жена има някои трикове и тайни, благодарение на които изглежда така, както иска. Оказва се обаче, че понякога правим някои глупави грешки, които не само че не ни помагат да изглеждаме добре, а напротив – състаряват ни и ни загрозяват.

Всяка жена иска да остане вечно млада, предават от jenata.blitz.bg. За съжаление това не винаги е възможно. Някои представителки залагат на сериозни козметични интервенции, за да останат младолики, а други са наясно, че това може да стане и чрез дрехите, които носят.

Но в последния нюанс има и много подводни камъни. Ако облеклото е неподходящо за възрастта на една жена, но вместо да се подмлади тя само прави така, че да изглежда нелепо в очите на останалите. Модните критици се обединиха около мнението, че всяка жена над 30 години трябва да забрави за шест определени стила на обличане, защото те може да й изиграят подла шега. Това са шестте модни артикула за които жените, минали тридесетата, трябва да забравят:

1. Дънки, чийто цип е отзад
Знайте, че дънките, които имат цип отзад, са направо за боклука. Ципът трябва да е отпред и това е! трудно може да се намери нещо по-неподходящо в гардероба на всяка жена – без значение от възрастта й. Алтернатива: Вземете си дънки, изработени от висококачествен деним, подходящи за нашия тип фигура. През летния сезон ще бъдат актуални дънки с права кройка и модели с широки крачоли.

2. Високи обувки с тънък ток
Погрижете се за гръбнака и стойката си – заради това забравете за високите обувки с висок ток. Заложете на платформите или поне на обувки с дебел ток. Алтернатива: Кокетни сандали на стабилна пета със средна дължина – идеални са за всяка жена. Ако искате да по-секси детайл във вида си, то обърнете внимание на по-отворени модели с интересен дизайн.

3. Глупави надписи
Няма нищо по-инфантилно и грозно от дрехи, върху които има глупави надписи и фигурки. Забравете за тениските, блузите и дори роклите, върху които има счупени сърца, логата на луксозни марки или по-зле – някой надпис, който слага етикет на жената, която носи дрехата. Алтернатива: Заложете на тениски с актуални цветове и щампи. Красивата цветна тениска ще стане основата на всяко изображение и перфектно ще подчертае нашите предимства.

4. Бельо, което се показва изпод дрехите
Забравете за това бельото да се вижда изпод дрехите и за това, което не ви е по мярка. Няма нищо по-грозно и пошло. Тъй че на каквито и години да сте, то просто се откажете от това да вадите на показ бельото си – не е секси, а точно обратното. Алтернатива: Заложете на фино бельо, което пасва идеално по тялото и не се показва под дрехите. Това гарантирано ще придаде класа на визията ви.

5. Впито яке/сако
Впитите сака и якета излязоха от мода още преди години и повярвайте ни – няма да се върнат на мода. Избирайки подобен моден детайл няма да изглеждате по-млада или слаба, а само ще привличане озадачени погледи върху себе си. Алтернатива: Сега ужасно модни са якетата и саката, който са с уголемен размер. Не е необходимо всички дрехи да са със свръхразмер: например тениската може да се носи според фигурата на жената, но якето или сакото отгоре да са със свръхразмер.

6. Нелепи чорапи
Безспорно е модерно лятото жените да сложат чорап дори и когато са с отворени обувки. Не всички жени обаче се приемат с тази визия, а тези, които все пак го правят трябва да знаят, че има и един много важен детайл. А той е – забравете за чорапите с нелеп дизайн. Алтернатива: Заложете на чорапки в един топ, без шарки отгоре. Черните, белите и сивите чорапи ще бъдат най-функционални.

Вижте още:7 абсурдни стандарта за красота от миналотоДнес ще си поговорим за няколко абсурдни стандарта за красота от миналото. Ясно е, че стандартите за…May 5 2020vsyakajena.com4 домашни рецепти за красота с невенВ природата има най-различни билки и растения, които могат да бъдат особено полезни за нас и здравет…Apr 30 2020vsyakajena.com