5 признака, които показват липсата на добър вкус

0
1055

Модата се мени, но стилът остава. Това казва великата Коко Шанел. За всяка жена е от изключителна важност да изглежда добре. Стараем се по всякакви начини да не изоставаме от модните тенденции и да правим нови и нови съчетания, с които да изпъкнем сред тълпата. Не всяка дама обаче уцелва комбинациите. Някои прекаляват със своето старание, а други не полагат никакво. С тези 5 признака ще разберете дали имат усет за мода.

1. Прекалявате с новостите

В стремежа да бъдат в крак с модата някои жени се самозабравят. Хубаво е да имаме нови дрешки в гардероба, но не е нужно да притежаваме всяка колекция.

Всяко нещо има своите граници и модата също не прави изключения. Носете дрехи, които ви подхождат и които допълват визията ви. Не се превръщайте в ходещо списание!

2. Не се интересувате какво обличате

Точно обратното на горния случай. Ако не се замисляте за модните тенденции и не обръщате внимание на актуалните облекла, то създавате впечатление за небрежна и посредствена личност.Най-състаряващите дамски прическиЗнаете ли, че има определени прически, които могат да ви състарят? Вижте кои са начините на оформяне…Aug 2 2017vsyakajena.com

Дори да нямате средства за пълна промяна в гардероба винаги можете да купите една-две блузи, едно фишу или красива пола. Бъдете смели и креативни. Съчетайте сегашните дрехи с нови и получените комбинации няма да останат незабелязани.

3. Дотук с имитациите

Знаем, че известните луксозни марки не са достъпни за всеки, особено с нивата на заплатите у нас. Но вместо да пълните рафтовете си с евтини и зле изглеждащи имитации, намерете нещо красиво на приемлива цена – има достаъчно магазини среден клас. Важното е да ви подхожда и да е в резонанс с вашата визия.
Никой няма да ви сочи с пръст, ако не носите чанта на Шанел!

4. Прибавете правилният аксесоар или бижу, но не се придържайте към златното правило – „малкото е повече”

Не всяка жена е почитател на бляскавите аксесоари. Това не означава да не ги използвате изобщо. Прибавете към тоалета нещо скромно или по-стилно спрямо случая и мястото, на което отивате. Синджирче с малка висулка за офиса; красиви обици вечер, а защо не и масивна гривна. Вариантите са много
Малко аксесоари не биха навредили на визията ви по никакъв начин. Точно обратното ще я разнообрази и украси.

5. Уместност

Прозрачна дантелена блуза с черен сутиен на съвещание, скучен костюм, когато сте поканени на вечеря, дрехи с неподходящ размер или подаващо се бельо(независимо колко луксозно и фино е то), крещящи цветове. Всичко това привлича внимание. Но по негативен начин. Помислете дали това, което сте запланували да облечете наистина е подходящо за конкретното място, повод и обкръжение. Попитайте приятелка за съвет, ако тя има опит с фирмени коктейли, а вие не. Или потърсете материали в Интернет.
Нека хората ви посрещат добре по дрехите, а умът и чарът си ги имате!Там някъде се крие Перфектния мъж, който чака своята също толкова Перфектна жена. Този мъж няма да ви изневериИма хора, които твърдят, че не сме създадени за моногамни връзки. Има и хора, които могат цял живот …Aug 13 2017vsyakajena.com