5 дрехи, които задължително трябва да носим през 2019

0
405
дрехи

Вече сме в края на втория месец от 2019 година и пред нас вече стои въпросът какви ще са модните тенденции за пролетта и лятото. Макар и навън температурите да са доста ниски, всеки от нас тайничко се надява това да са последните студени дни за тази зима и пролетта да идва по-бързо. По тази причина е добре да сме подготвени за новата мода, когато става дума за дрехи, за да можем да бъдем неотразими с тоалетите, които подбираме. Днес ще ви представим 5 дрехи, които ще властват в модата през идните месеци и които е добре да включим в гардероба си, ако искаме да сме на гребена на модната вълна. Ето и кои са тези 5 дрехи, на които е добре да заложим.
1. Дънки с висока талия
Макар дънките с висока талия да бяха отречени за известно време от модата, в момента те отново са изключително актуални. От една страна са много удобни за дамите, но има и още една причина, поради която те отново влизат в светлината на прожекторите и тя е обвързана със следващата модерна дреха.
2. Къс топ
Късият топ е блуза, която открива корема ни. Тя чудесно върви с къси панталонки за топлите летни дни, а за пролетта е най-подходящо да я съчетаем именно с дънки с висока талия. Тези две дрехи придават младежки и свеж вид и разчупват стандартите за дамско облекло. Веднага трябва да се отървем от тези 5 вида дрехи! Опасни за нашето здравеВсеки от нас има различни видове дрехи в гардероба си. От една страна те се определят според ежеднев…Dec 10 2018vsyakajena.com

3. Чанта тип „Банан“
Този вид чанти обикновено се свързват с мъже на средна възраст. Това обаче не пречи на модата да върне славата им и да ги направи един от най-горещите модни аксесоари на тази година. Разбира се, модните марки вече ги правят изключително ефектни, като изборът варира както по отношение на цвета, така и на материята на тези чанти.
4. Шал
Когато чуем думата „шал“ обикновено първото, което изниква в съзнанието е зимата. Когато става въпрос за мода обаче, всяка от нас има някое ефирно и нежно шалче, което е особено подходящо за лятото и пролетта. Тази година отново шалът ще бъде основен аксесоар на всяка дама, която иска да изглежда шик и модерно.
5. Ботуши над коляното
Подобно на шала, ботушите се асоциират със зимата и снега навън. Това, което много дами забравят обаче е, че има и летни ботуши, които са също толкова ефектни и приятни за носене. Освен това, когато излизаме вечер например, съвсем спокойно можем да заложим на висок ботуш над коляното, за да подчертаем дължината на краката си, например.
Яна ВОЙНОВААко искате да омаете всеки мъж, просто трябва да заложите на тези дрехи и всички ще ахнатКолкото и да ни се иска мъжете първо да забелязват характера и душевността ни, това е невъзможно. И …Nov 2 2018vsyakajena.com