4 трика за грим в дъждовно време за безупречна визия

0
75
грим в дъждовно време

Есента наближава с пълна сила, което означава, че съвсем скоро ще започне дъждовният сезон. Разбира се, той е необходим на природата, а и на нас, хората, за да можем да преминем към зимата по-плавно, но има и множество недостатъци. Един от тях е, че често заради дъжда гримът ни се разваля и усилията, които сме положили, се оказват обезсмислени. По тази причина днес ще ви представим няколко трика за грим в дъждовно време, благодарение на които ще успеем да поддържаме безупречна визия, независимо от метеорологичните условия.

1. Основа
Много дами решават, че могат да нанесат направо фон дьо тен на лицето си, без да полагат основа. Това обаче е не само вредно за кожата, но в дъждовно време може да доведе до разтичане на фон дьо тена, което да развали и цялостната ни визия. За да сте сигурни, че това няма да се случи, нанесете обилна основа, която да фиксира останалите продукти. 4 грим тенденции, които задължително да пробваме това лятоЛятото е сезонът, когато всеки от нас се чувства по-спокоен, по-свободен и по-щастлив. Въпреки ежедн…Jul 4 2019vsyakajena.com

2. Матиращи продукти
Матиращите продукти може да не са любимите ни, но по време на дъждовете ще се превърнат в най-добрите ни приятели. Причината за това е, че от една страна слънцето не е силно и няма да огрява правилно лъщящите продукти, а от друга страна матиращите продукти са по-устойчиви на влага, което ги прави по-подходящ избор.

3. Водоустойчива спирала
Да, факт е, че този вид спирала се премахва по-трудно при сваляне на грима, но същото важи и за през деня. Дори и дъждът да ни свари неподготвени, няма да имаме следи от спирала по цялото си лице, а ще можем да изглеждаме добре, дори и да сме понамокрени от водата.

4. Кремообразни сенки
Прахообразните продукти са първото нещо, което се отмива от дъжда, а и не реагират добре с влагата. Затова е по-добре да се обърнем към кремообразните сенки за очи, за да можем да сме сигурни, че усилията, които ще положим, ще се отплатят и ще можем да се насладим на безупречен грим през целия ден.
Яна ВОЙНОВА4 често срещани грешки при гримирането на очиНезависимо от възрастта, професията и интересите на жените, всяка от нас поне от време на време обич…May 12 2019vsyakajena.com

loading...