продукта

Козметичните продукти ни дават възможност да се възползваме от напредналата медицинска и козметична индустрия и да се грижим за кожата си и организма си като цяло по най-добрия възможен начин. Това, разбира се, се отразява както на здравето ни, така и на самочувствието ни, тъй като когато изглеждаме добре, се чувстваме още по-добре. Богатият избор на продукти обаче, често ни играе лоша шега, защото се доверяваме на рекламите, без да направим задълбочено проучване и това понякога води до грешки. Обикновено тези грешки са свързани с употребата на продукта. Ще ви представим 4 козметични продукта, които всички ползваме, но грешно и така не само не постигаме желания ефект, а даже напротив.

1. Кърпички за махане на грим
Кърпичките за махане на грим са много удобни и затова повечето от нас залагат на тях ежедневно. В същото време обаче те почистват лицето повърхностно, а и са от по-твърда материя, в сравнение с тоалетното мляко или мицеларната вода и това води до ожулване на кожата, ако ги ползваме за дълго време, постоянно. Затова е добре да ги ползваме, само когато нямаме друг почистващ продукт под ръка. 10 козметични продукта, които не си струват парите (Част 2)Козметичната индустрия в момента е една от най-бързо развиващите се и разрастващи се индустрии в све…Mar 19 2019vsyakajena.com

2. Суха гъба за фон дьо тен
Предметът, с който нанасяме фон дьо тена си е от ключово значение за цялостния ни вид. Много от нас залагат на суха гъба или четка. Това обаче има няколко недостатъци. Първият е, че сухата гъба поема много повече продукт и на практика го губим. Вторият недостатък е, че рискуваме да не нанесем продукта равномерно. Затова е добре да навлажняваме гъбата или четката, но не да бъдат мокри, за да избегнем тези проблеми.

3. Маска за лице
Маската за лице е продукт, който се ползва често от всяка жена, а и от много мъже. Тя подхранва кожата и я прави по-мека и гладка. Но много от нас оставят маската съвсем да изсъхне, преди да я отмият, а това е грешно. Когато маската изсъхне напълно, тя започва да отнема от водата в кожата ни и ефектът от нея е никакъв.

4. Мицеларна вода
Мицеларната вода е сред най-предпочитаните продукти за премахване на грим. Много жени обаче не я отмиват от лицето си с вода, след като премахнат грима. Това обаче води до оставане на мръсотията и грима по кожата и може да доведе до образуване на запушени пори и възпаления, които не са приятни за никого.
Яна ВОЙНОВАОбичате ли авокадо? С тези 5 козметични приложения, този плод ще се превърне в любимия виАвокадото е плод, който е екзотичен, но в същото време все по-познат, особено у нас. Интересен факт …Jan 12 2019vsyakajena.com

Коментари