гащеризон

Лятото е сезонът, когато модата винаги разцъфтява. Не само, че има редица модели и материи, от които можем да се възползваме, но и времето ни зарежда с положителна енергия и желание да опитваме все повече нови неща и интересни комбинации от дрехи. Разбира се, всяка жена съобразява дрехите си не само със стила си и предпочитанията си, но и с фигурата и събитията, които посещава. Въпреки това има някои дрехи, които могат да ни послужат за всеки повод, като някой хубав гащеризон, например. Днес ще ви представим 3 типа гащеризон, които е задължително да опитаме през това лято, защото не само са модерни, но и могат да ни свършат работа за различни поводи.

1. Сафари

Сафари гащеризонът е с по-свободна кройка, по-неутрални цветове и може да се съчетае както с обувка на ток, така и със спортни кецове, за да го пригодим към стила си. Той е свободен, с ефирна материя и не ни запарва, което е задължително за лятото. Ако искаме да добавим акцент, съвсем спокойно можем да заложим на атрактивен колан или чанта, които да изпъкват на фона на дрехата.

2. Дънков

Дънковият плат е класика. Макар на някои дами цялостното облекло в деним да им идва в повече е факт, че тази година тази визия е на мода и е хит сред дамите в цял свят. Този тип гащеризон е удобен и практичен за ежедневните ни ангажименти и задачи.

3. Елегантен

Ако пък ни предстои коктейл, среща или друг по-елегантен и сериозен повод, можем да заложим на по-елегантните, цветни гащеризони, които от една страна ни правят стилни и красиви, а от друга – ни дават предимството и удобството на това да сме с панталони, които обаче не изглеждат неглиже, напротив.
Яна ВОЙНОВА
Коментари