Ясно е кои са топ 5 на есенните цветове за коса

0
44
есенните цветове

Есента вече наближава, колкото и да не ни се иска да го признаем. Независимо от това, че температурите все още са твърде високи и лятото като че ли изглежда вечно, преди да се усетим, ще стане септември и то полека-лека ще започне да отстъпва място на есенните дни. С промяната на сезоните, предстои и промяна в модните тенденции. Разбира се, когато става дума за мода, това се отнася както до дрехите, така и до цялостната ни визия, включваща също косата и грима ни. Днес ще ви представим кои ще са топ 5 на есенните цветове за коса, които е добре да пробвате тази година.

1. Лют джинджър
Лютият джинджър е нюанс на червеното, който напоследък бе отстъпил място на други, по-ярки цветове. В момента обаче той прави своето модно завръщане, тъй като есента е подходящо време за медните нюанси, които са по-меки от червеното, а в същото време са топли и са страхотен преходен цвят, точно какъвто сезон е есента.

2. Млечен чай
Този цвят е бежов нюанс, който е особено нежен и подходящ за есента, когато времето е променливо и природата се подготвя за зимата. Ние, хората, също сме част от нея, и също преминаваме от летен към зимен режим, а този цвят е неутрален и ненатоварващ и е идеален за този период. Забравете за скъпата козметика – заздравете косата само с маруляКосата е част от външния вид, на която повечето жени обръщат специално внимание. Независимо от дължи…Aug 6 2019vsyakajena.com

3. Ягодово русо
Русото винаги е на мода, са казали хората. Въпреки това, тук е важно да се отбележи, че тази есен ще са одерни по-омекотените и ефирни нюанси на русото, а не толкова твърде светлите и агресивни такива. Те са по-естествени от една страна, а от друга придават на косата живост и свежест.

4. Жив корал
Този цвят е сред по-ярките избори за онези от нас, които искат косата им да изпъква. Оранжево-розовите оттенъци в цвета правят визията младежка и игрива, което определено подобравя и настроението ни.

5. Кайсиево русо
Както вече споменахме, по-модерните нюанси на русото тази година са по-естествените, малко по-тъмните и наситени. Кайсиевото русо постига точно такъв ефект, освен това прави косата по-жизнена, на фона на природата, която се готви за зимен сън.
Яна ВОЙНОВАТоп фризьор разкри златното правило за балсама за косаКосата е важен елемент от външния вид на всеки човек, особено на жените. Освен че придава завършен в…Jul 18 2019vsyakajena.com