устните

Устните са една от чертите, които придават на женското лице не само индивидуалност, но и са символ на сексапила и красотата. По тази причина много дами използват различни мазила, червила и балсами, с които да поддържат красотата на устните си. Оказва се обаче, че има психологическа връзка между цвета, който предпочитаме за устата си и личността ни. Тази връзка е донякъде логична, тъй като цветовете изразяват различна символика и предпочитанията на дамите се базират на характеристиките им. И така, днес ви представяме някои от основните цветове, които жените предпочитат и какво точно означава това за личността им.
1. Червено
Червеният цвят е може би най-агресивният цвят. От една страна той се свързва със самочувствието, а от друга със страстта. Дамите, които приоритетно предпочитат този цвят за устата си са смели, енергични и с високо самочувствие. Те обичат да се забавляват и когато поискат нещо, не се спират пред нищо, за да го постигнат. Освен това дамите често разчитат на този цвят червило да привлече вниманието към тях.Дерматолозите и козметиците са единодушни: Ето по какъв начин трябва да се грижим за устните си през зиматаЗимата е един изключително красив сезон, който въпреки студените температури внася много уют и топли…Dec 16 2018vsyakajena.com

2. Розово
Розовото, макар и близко до червеното е много по-нежен и лек цвят. Обикновено към него се насочват по-младите момичета. Дамите, които го предпочитат, се считат за нежни, внимателни и скромни. Те не държат да са в центъра на вниманието. В същото време разчитат на елегантността и дискретната красота.
3. Кафяво
Кафявото е цвят, който клони към неутралните, но все пак придава на устните някаква плътност. Дамите, които предпочитат този цвят са по-пасивни. Те не обичат промените и проблемите и се стремят да бъдат балансирани и да не създават конфликти.
4. Черно
Черното, когато става въпрос за устни, се счита за екстравагантен цвят. Дамите, които го избират са уверени в себе си и са ексцентрични. Имат силни характери и ясна позиция, която обичат да изразяват ясно, открито и категорично и не се влияят от мнението на околните.
5. Естествени устни
Дамите, които залагат на естествения цвят на устните си или използват безцветни червила, са изключително уверени в себе си. Те са практични личности, които разчитат на естествената си красота и залагат на удобството.
Яна ВОЙНОВАУчените най-сетне установиха какво разкрива формата на устните ни за личността ниУчените и физиономистите смятат, че устните са една от най-важните характеристики, на които да се об…Aug 20 2018vsyakajena.com

Коментари