Този цвят за коса е новата тенденция, която подлуди всички (Снимка)

0
460
цвят

Колкото по-близо сме до лятото, толкова повече цветовете завладяват ежедневието ни и то във всяка сфера от живота. От една страна самата природа около нас се събужда, растенията започват да цъфтят и да се разлистват. От друга страна ние започваме да носим все по-цветни и разнообразни дрехи, защото вече не се нуждаем от палта и якета, които да прикриват дрехите ни. Съвсем логично, много от дамите започват да се замислят и за разнообразяване на прическата си. Експериментите с цветовете обикновено се правят именно в сезоните пролет и лято, когато имаме повече енергия и ни идват по-интересни и оригинални идеи. Днес ще ви представим поредната нова тенденция в модата, която се отнася до цвета на косата.
Ето кои 4 прически мъжете просто не понасятПрическата е много важен елемент от външния вид на всеки човек. Когато тя е съобразена с характера и…Mar 13 2019vsyakajena.com

Новият цвят за коса, който бързо се превърна във водеща тенденция е изобразен на снимката. Както се вижда, той представлява смесица между синята и лилавата гама и се превръща в нещо уникално. Името на този цвят е „Periwinkle“ и отива както на дълги коси, така и на къси прически. Той е нежен, но в същото време нестандартен, което го прави чудесен избор за дамите, които искат да пробват нещо ново с външния си вид и имат смелостта да заложат на чудатите цветове.

Разбира се, дали този цвят ще се получи по същия начин и на нашата коса, зависи от няколко фактора – какъв е естествения цвят на косата ни и дали се боядисваме. Трябва да се отбележи, че основата, върху която се правят различните цветове, е определяща за крайния резултат. По тази причина е най-добре да се обърнем към фризьор, който да ни каже дали нашата коса е подходяща за такава промяна и дали можем лесно и горе-долу безвредно за косата да я осъществим.
Яна ВОЙНОВАС тези прически дори най-тънката коса изглежда като грива (Снимки)Косата е един от елементите, които са от изключителна важност за всяка жена. Независимо от дължината…Mar 28 2019vsyakajena.com