Тези знаци веднага различават жената от любовницата

0
407
знаци

В днешно време верността е едно явление, което за съжаление често се нарушава. Има много двойки, които дават вид на изключително щастливи и сплотени, но впоследствие се оказва, че един от двамата партньори не е верен и има друга връзка. Често причината за изневярата се крие в липсата или в грешките в комуникацията между партньорите, но така или иначе тя се случва. Днес ще ви покажем някои знаци, по които лесно и бързо можем да разпознаем дали една жена е съпруга или любовница, когато я видим. Разликите в поведението и външния вид се дължат на това, че в двата случая жената е в различна социална роля, което обуславя и нуждата от по-различно поведение. Ето и кои са трите знаци, по които можем да разпознаем дали една жена е любовница или съпруга.
1. Парфюми
Парфюмът е важен за всеки човек, особено за дамите. Той не само ни кара да се чувстваме по-уверени, но и ни кара да направим впечатление на останалите. Една жена, която иска да спечели вниманието на някой мъж, залага на по-силни и скъпи парфюми, които да му направят впечатление. Обикновено до този трик прибягват и любовниците, защото знаят, че те са само страничен елемент в живота на мъжа. Те се нуждаят от вниманието и одобрението му и затова слагат по-силни и наситени миризми, за да го накарат да се чувства привлечен. Поверията гласят: Жената не бива да подстригва съпруга си вкъщиЕдин от плюсовете на мъжете е, че косите им се нуждаят от доста по-малко грижи, отколкото косите на …Jan 16 2019vsyakajena.com

2. Бельо
Омъжената жена знае, че не е нужно всеки ден да се със секси и изкусително бельо, просто защото в ежедневието невинаги има време да се мисли за това. Освен това съпругът й я обича и харесва такава, каквато е и бельото не е от кой знае какво значение. Когато обаче една жена е любовница, тя се старае всячески да угоди на мъжа, за да може да задържи вниманието му и да го спечели, затова тя винаги залага на секси бельо, което да остане в съзнанието на мъжа.
3. Дрехи
Всяка жена обича да се „наконти“ и да изглежда в перфектен вид, особено когато има повод за това. Всяко омъжена жена обаче е наясно, че красивите и скъпи дрехи понякога могат а бъдат много неудобни за ежедневието, в което трябва да се грижи за дома, децата и да ходи на работа. По тази причина тя често оставя любимата си рокля за специални поводи. Докато при любовницата тези проблеми не стоят на дневен ред и тя обикновено залага на най-атрактивните си дрехи, защото може да си го позволи.
Яна ВОЙНОВАПоведение за пример: Емоционалното писмо на един мъж до пухкавата му съпругаЖените в днешно време се стараят да изглеждат като моделите от списанията по простата причина, че то…Jan 15 2019vsyakajena.com