Тази прическа подмладява с 10 години и е хит тази година

0
277
прическа подмладява

Тази година, в която се случват толкова негативни неща, стайлингът и триковете на модата и външния вид остават като едно малко островче на радостта. Затова и днес ви представяме коя прическа подмладява с 10 години и е хит през така турбулентната 2020 година. Прическата, за която става въпрос е класическа, но в същото време отваря лицето на всяка дама, която реши да заложи на нея.

Всяка жена се бори да изглежда млада и красива и да хваща окото и на дамите и на мъжете, без значение от възрастта си, предават от jenata.blitz.bg. За целта обаче освен ежедневни грижи за кожата и тялото си, всяка представителка на нежния пол трябва да се погрижи за прическата си. Тя е едно от първите неща, които правят впечатление във всяка от нас и именно затова е изключително важно на какъв цвят и прическа ще заложим.

Експерти твърдят, че има прическа, която правя всяка жена да изглежда с години по-млада, а освен това придава усещане за стил на представителките на нежния пол. Карето от много време е сред най-популярните женски фризури. Ай-популярна и най-подходяща за всяка възраст е дългата му вариация. Тя запазва дължината на косата, но междувременно прави визията на всяка дама още по-женствена и привлекателна.

Клеопатра е първата жена, която е оценила предимствата на тази прическа и с удоволствие е носила само така косата си. Сега има огромен брой разновидности на карето и всяко момиче може да открие коя е най-подходящата за него.

Фризьорство е изкуството да се подстригва и подрежда косата на човек в съответствие с модните тенденции и индивидуалните характеристики. Продуктът от този процес се нарича прическа. Включва освен подстригване, също и къдрене на косата, боядисване, сушене и други дейности, свързани с придаване стил на косата. Някои от атрибутите, използвани във фризьорството, са набор от ножици, машинка за подстригване, боя за коса, ролки, четки за коса, гребени, сешоар, фиби, шампоан, гел, лак за коса, перуките и други. Прическите се различават значително в различните култури и исторически периоди, но често се използват за обозначаване на личните убеждения на едно лице, неговото социално положение, възраст, пол или религия.

Вижте още:Звезден стил: Истинският цвят на косата на звездните дами (Снимки)Истинският цвят на косата е нещо, с което много дами се разделят още на младини. Боята за коса дава …Jun 25 2020vsyakajena.com7 трика за случаите, когато нямаме време да измием косата сиВсяка жена знае, че понякога времето е кът и косата ни остава неизмита. Проблемът е, че точно тогава…Jun 19 2020vsyakajena.com