Тази маска за лице прави кожата копринена и сияйна

0
511
лице

Лицето на всеки човек е едно от основните неща, които се забелязват от останалите хора при запознанство. Именно там са очите ни, а те се считат за прозорец към душата. Усмивката ни също е сред първите неща, на които останалите обръщат внимание, което е и основната причина хората да отделят толкова време да се грижат за зъбите си, въпреки че повечето хора не обичат да ходят на зъболекар. Така или иначе лицето ни представя пред света и затова е важно да го поддържаме в добър вид. Разбира се, това важи и за останалата част от тялото ни, но лицето ни определено изисква по-специални и внимателни грижи. Причината за това е, че кожата там е много нежна и е изложена на постоянно външни влияния, които я състаряват и замърсяват.

Затова трябва редовно да се грижим за кожата на лицето си. Проблемът е, че понякога няма как да се доверим на услугите на козметик, а сами не знаем как точно да подходим. Хубавото е, че вече по магазините има най-различни продукти, с които можем да си приготвим маска за лице сами вкъщи.С тази маска за лице, която взех от майка ми, лицето ми стана гладко като никога. Има уникални свойства, а се приготвя толкова лесноГрижата за кожата на лицето е много важна, а най-важното е да бъде навременна и адекватна. Определен…Jan 1 2019vsyakajena.com

Днес ви представяме една маска за лице, която е лесна, а ефектът е кожа като коприна. И така, продуктите, които са ни необходими за маската, са: 1 супена лъжица кокосово масло, 2 супени лъжици мед и 1 супена лъжица лимонов сок. Трябва да смеси всички съставки и да разбъркаме добре, докато получи еднородна смес. Тя може да е по-стегната, но това не бива да ви притеснява. Нанясаме я на лицето и оставяме да подейства за 20 минути.

След това отмиваме внимателно с хладка вода. Попиваме лицето с чиста кърпа и сме готови. Хубаво е да правим тази маска поне веднъж в седмицата, за да има максимален ефект. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Яна ВОЙНОВАОткакто научих за тази хидратираща маска за лице, вече изобщо не използвам другиГрижата за кожата на лицето е от изключителна важност, защото тя е най-големият издайник на възрастт…Dec 30 2018vsyakajena.com