С тези 7 навика преди лягане, красотата ни ще бъде ненадмината

0
49
красотата

Красотата е нещо, което вълнува всеки от нас, дори и да не искаме да си го признаем. Колкото и да го раздаваме непукисти, на всеки от нас му става приятно, когато някой му каже, че е красив или че изглежда добре. По тази причина козметичната индустрия и модата са толкова развити – да помогнат на хората да открият себе си и да се изразят, а и да изглеждат така, както искат, за да се чувстват добре в кожата си. Днес ще ви представим няколко навика преди лягане, които ако си изградим и правим редовно, ще постигнем красотата, която искаме.

1. Без грим
Това е може би най-очевидното правило, но въпреки това има хора, които го пренебрегват или просто забравят да го спазват. Особено важно за кожата ни е да й дадем време, в което да си почине от всички продукти, които й слагаме през деня и да може да възвърне силите си. Това се случва вечер, докато спим, затова е важно да махаме старателно грима си преди лягане, за да може да дадем на кожата време, в което да си почине. Съвети и трикове за безупречен външен видПоговорката гласи, че красотата е в очите на гледащия, но много хора ще кажат, че славянските момиче…Mar 5 2019vsyakajena.com

2. Крем за ръце
Ръцете ни са една част от тялото ни, която постоянно е в контакт с най-различни неща. Това не само я замърсява, но и изтощава кожата, което я прави груба и напукана. Неподдържаните ръце могат да развалят цялостната ни визия, затова е важно да мажем ръцете си с крем всяка вечер, за да ги подхраним и да бъдат те в безупречен вид на следващия ден.

3. Стъпала
Стъпалата са друга част от тялото, която като че ли остава на заден план в забързаното ни ежедневие. Истината е обаче, че и за тях трябва да полагаме грижи редовно, ако искаме да бъдем красиви от главата до петите…буквално. Можем да си праим масажи, за да отпуснем мускулите по тях, а кремът за крака също трябва да е ежедневна част от рутината ни преди лягане, за да бъдат те меки и гладки.

4. Копринена калъфка за възглавница
Калъфката на възглавницата е важна, защото именно до нея се допира лицето ни, което е особено нежно. Когато не се грижим за плата, до който то се допира, без да се усетим, сами раздразваме кожата и образуваме пъпчици и възпаления, които не само ни дразнят, но и се отразяват на красотата ни. Коприната е нежен плат, който не пречи на кожата да си почива и по никакъв начин не я дразни.
Яна ВОЙНОВАДженифър Анистън разкри как поддържа перфектния си външен видДженифър Анистън е една от световните звезди, които изглеждат безупречно при всеки повод и светско с…Feb 28 2019vsyakajena.com