Кои цветове ви подхождат? Ако среброто е бижуто за вас, то най-вероятно сте студен тип

0
1307

Цветовете винаги са играли важна роля в нашето облекло. Понякога по-важен е цветът, който избираме отколкото самата дреха. Някои нюанси ни правят по-слаби, други пък прибавят излишни килограми отгоре. За да избегнете неподходящи цветове, трябва да знаете как да определяте кой нюанс е подходящ за вас. Не знаете как да го сторите? Спокойно, тук сме, за да помогнем. За да определите кои цветове ви подхождат, трябва да знаете какъв тип кожа имате. Дали сте с топла, студена или неутрална. Спрямо това най-точно се избират нюансите.Чудите се какво да носите тази есен? (Част 1)На лов
Нека ви кажа – животински принтове. Ще кажете – „Пак ли”? Да!
Според мен леопардовите шарки с…
Aug 20 2017vsyakajena.com

Ако сте тип Ледена кралица (студен тип) ще изглеждате най-добре в нюансите на синьото, розовото и лилавото. Ако сте Слънчево момиче, топъл тип, то цялата гама от тъмно червено, през жълто и оранжево, чак до тъмно зелено пасва отлично на кожата ви.

Както сами предполагате неутралния тип кожа отива на всеки цвят дреха, затова можем, да ги наречем Пеперуди. Хората с тази кожа са доста облагодетелствани, смело могат да комбинират цветове от цялата палитра.

Въпросът е как да разберем какъв тип кожа имаме?

1. Доверете се на метала на любимото ви бижу

Сигурен начин, по който може да разберете какъв тип кожа имате е да се доверите на бижутата. Сравнете златото и среброто и вижте, с което изглеждате по-добре и кое повече подхожда на излъчването.Ако среброто е бижуто за вас, то най-вероятно имате студена кожа. Ако пък златото е по-подходящо значи сте за топлите нюанси.Не избирайте това, което ви харесва, а това което ви стои по-добре!Интересното е, че дървените бижута и разноцветните мъниста са най-подходящи за момичетата тип Пеперуда.

2. Очите и косата имат значение

Друг начин, по който да разберете каква е кожата ви, е чрез цвета на очите и косата. Ако имате сини, сиви или зелени очи и руса, кафява или черна коса, то определено спадате към студения тип.
Жените с кафяви, кехлибарени и лешникови очи в комбинация с медено русо, червено, кафяво или черно за косата са с топъл тип кожа.
Тук е трудно да говорим за Пеперуди, но можем приемем неутрални комбинациите със светли коси,не непременно руси, а очите са сиво-зеленикави или пък лешникови.

3. Черно-бяло или бежово и кафяво

Погледнете какво имате в гардероба – повече черни и бели дрехи или бежови и кафяви. Повечето жени имат един преобладаващ цвят от тези, в който се чувстват най-добре и най-красиви. Ако шахматната класика е вашият избор, то сте студен тип и можете да добавите вече посочените по-горе кралски тоналности в гардероба си.
Ако бежовото и кафявото ви отиват повече, то определено сте слънчево момиче, затова смело обличайте дрехи в пищни есенни цветове.

Както се досещате, пеперудите пък могат да обличат и двете комбинации и от цвят на цвят, да изберат тези, които най- много им се харесват.