Рициновото масло – ползи и приложение

рициновото масло

Всяка от нас иска да изглежда перфектно във всяко едно отношение. И определено грижите, които една жена полага за своя външен вид, са свързани с доста финанси. В много голяма част от случаите обаче, тези козметични продукти, за които даваме стотици левове, не винаги имат точно такъв ефект, какъвто ние сме си представяли.

Затова изобщо не е лоша идея да се поогледаме около себе си и да видим природата с колко прекрасни неща ни е заляла, а ние дори не сме се сещали да им обърнем внимание и просто да се възползваме от тях. Рициновото масло е едно от тях – природно масло, което има толкова много свойства, че ще успее да замени голяма част от козметичните продукти, които до момента сме използвали. Днес сме решили да ви разкажем малко по-подробно за това страхотно масло, а вие сами преценете дали би ви влязло в употреба.Вижте кое е маслото, което може да бъде страхотен козметичен продукт и едновременно с това е и здравословно, и вкусно. Свойствата му са уникалниМожете ли да си представите, че има продукт, който може да повлияе уникално на кожата ви, да придаде…Nov 8 2018vsyakajena.com

Рициновото масло е известно като едно от най-добрите природни средства за подобряване състоянието на косата, кожата и ноктите. Освен това, то може много благоприятно да повлияе върху растежа на миглите – необходимо е само да нанасяме по малко от рициновото масло всяка вечер върху миглите си и много скоро ще забележим, че те са станали по-дълги и по-гъсти от преди.

Ако пък имате кожа, склонна към зачервявания, е много добър вариант да почиствате грима си с рициново масло вместо със стандартните лосиони за почистване. То ще успее да успокои кожата и да предотврати нежеланото неравномерно зачервяване. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Това домашно масло се приготвя за минутки и заличава бръчките по лицето като гумичкаВълшебно масло, което ще приготвите за 3 минути, заличава бръчките като с гумичка Вероятно вече сте …Sep 20 2018vsyakajena.com

loading...