Не е истина какви чудеса можем да направим с ролка тоалетна хартия (Видео)

0
613
ролка

Когато изразходваме една ролка тоалетна хартия, обикновено ние я хвърляме. Оказва се обаче, че има неща, за които можем да я ползваме, вместо директно да изхвърляме отпадъка. Днес ви представяме за какви бюти трикове можем да ползваме ролките от тоалетната хартия.

Тоалетната хартия се оказа един от най-търсените продукти по време на епидемията от коронавирус, пишат от jenata.blitz.bg. След избухването на заразата всички се юрнаха по магазините и започнаха да се презапасяват с артикула. Ако и вие сте сред хората, които сте прекалили с пазаруването, днес ще ви разкажем за какво може да използвате ролката от вече изразходваното руло.

Между другото, необичайната идея се е родила в главата на британски фризьор. Видеото, което се появи в Instagram акаунта на лондонския салон за красота Ozzie Rizzo, привлече вниманието на Daily Mail. На кадрите коафьорът демонстрира нагледно как с помощта на 10 ролки и фиби можете да си направите перфектните кукленски букли. Според видеото влажните кичури трябва да се навият на ролката, да се фиксират щъркел, след което да се изсушат и фиксират с лак.

След свалянето на самоделните ролки, трябва внимателно да срешете косата си и отново да я напръскате с лак или някакво друго фиксиращо средство. „Получаваме страшно много съобщения, в които дами ни молят да им покажем как да се накъдрят у дома с помощта на подръчни материали. Затова и създадохме този видеоклип“, казва фризьорът. По думите му, това е отличен начин за запълване на времето по време на карантината и за придобиване на нови умения.

Вижте още:Топ 5 правила за справяне със сухата косаДнес ще ви дадем топ 5 на правилата за справяне със сухата коса. Това е проблем, с който много дами …Mar 23 2020vsyakajena.comЖените с този цвят на косата привличат мъжете като магнитПовечето дами се стремят да изглеждат добре не само заради себе си и самочувствието си, но и заради …Feb 29 2020vsyakajena.com