Содата за хляб определено е една от най-здравословните съставки в света. Като разкрива лечебните си свойства, популярността й значително се е увеличила, пишат от modernitta.com. Сред всички употреби, сода за печене може да се използва и за подобряване на качеството на косата. Тя прави вашите коси блестящи, здрави и почиства косата от различни балсами и токсични химикали. Ако искате да избегнете всички химически продукти, пълни с различни вредни вещества, определено трябва да опитате следната процедура със сода, за да поддържате и подобрявате здравето на косата си. Ще бъдете изумени от резултатите!
РЕЦЕПТА:
Направете смес между една част сода и три части вода. Нанесете получената смес на мокра или суха коса и я масажирайте добре.Една приятелка ми каза за тези маски с джинджифил и оттогава ползвам само тях: кожата и косата ми се преобразихаДжинджифилът е естествено средство, което помага много в грижите за тялото и косата. Той се споменав…Aug 24 2018vsyakajena.com

Оставете сместа да действа за 2-3 минути и след това я изплакнете. Почиствайте косата от остатъците, като използвате топла вода.
Следващото нещо, което трябва да направите, е да направите смес от оцет, като комбинирате 1 част ябълков оцет и 4 части вода. Можете да избегнете миризмата чрез добавяне на няколко капки лавандула, розмарин или ментово етврично масло. Измийте косата си с тази смес.
Може да е малко трудно да измиете косата без шампоан, но резултатите напълно ще ви учудят и ще променят мнението ви! Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Тези съвети са безценни: Ето как да не увреждаме косата си, когато я изправямеМного жени изправят косата си почти всеки ден, но всички знаем колко много я увреждаме, като я подла…Aug 22 2018vsyakajena.com

Коментари
loading...