Невероятен трик с лимон и аспирин ще промени живота ви

0
1189
лимон и аспирин

Днес ще ви представим един невероятен трик с лимон и аспирин. Двете съставки сами по себе си са много полезни и имат невероятни свойства, но когато ги съчетаем, моожем да се възползваме напълно от качествата им. Ето и за какво точно става въпрос.

По време на карантината, наложена заради разпространението на коронавируса, много хора останаха по домовете си, пишат от jenata.blitz.bg. Посещението на разкрасителните салони е сведена до минимум, а мечтите за времето, в което свободно ще можем да се разхождаме и пътуваме са на максимум. Сега обаче ще поговорим за невероятен трик, който ще ни спаси от голяма неприятност, свързана с кожата на краката ни. За целта ще ни трябват само няколко таблетки аспирин и един лимон, а резултатът ще е „Уау!“.

И така – навън все още е забранено да се излиза свободно, а градусите далеч не позволяват носенето на сандали и отворени обувки. Но мечтаейки за свободата, пътуването и топлите градуси трябва лека-полека да започнем да се подготвяме. А всяка жена знае, че краката, педикюра и петите й са неизменна част от лятната й визия. Но ако имате суха, неприятна и люпеща се кожа на петите, то това е вашето спасение. Всичко, от което се нуждаете, са 10 таблетки аспирин и лимон.

Първото, което трябва да направите, е да натрошите таблетките аспирин до прахообразно състояние. След това изстискайте 2 супени лъжици лимонов сок и разбъркайте всичко. Нанесете аспирин-лимонова смес върху стъпалата си и масажирайте нежно за 15 минути. През това време ще започне реакция на сместа, в резултат на което кожата на краката ви ще стане значително по-мека, а мъртвата и напукана кожа ще „падне“.

След края на масажа изплакнете краката. Ако имате четка за крака или пемза, то използвайте я, за да отстраните още по-добре мъртвата и напукана кожа от петите. Това е! лесно, бързо, практично, но и икономично. Не само ще се сдобиете с кадифено нежна и гладка кожа на петите, но и ще ги гарантирате прекрасна основа за един шеметен педикюр. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:Полезно: 14 трика, които пестят време, пари и притесненияЕжедневните задачи обикновено ни заемат солидна част от деня. Това често се оказва неприятно, тъй ка…Apr 15 2020vsyakajena.comС тези уникални трикове можете да спрете хълцането от раз! Вижте кои са те и колко много помагатХълцането е едно много неприятно чувство, от което никога не можем да се отървем с лекота. То се пре…Jan 13 2020vsyakajena.com