На кои дрехи да заложим, когато времето е променливо

0
472
дрехи

Пролетта вече е тук и всеки от нас се наслаждава на първите по-топли слънчеви дни. Разбира се, след като зимата е приключила, хората нямат търпение да оставят тежките палта и пуловери в гардероба и да извадят по-леките и пролетно-летни дрехи. Проблемът с пролетта е времето. Времето през пролетните месеци има навика да е изключително променливо и това може да съсипе настроението на всеки. Всеки от нас е изпитвал усещането сутринта да мръзне от студ, за да може през деня да му е добре или обратното – обличаме се топло, за да ни е добре сутрин и вечер, но през деня сме принудени да носим под ръка връхните си дрехи, защото е много топло. Това неудобство на пролетта е неизбежно, но има някои дрехи, които значително могат да ни улеснят в това отношение. Днес ще ви предложим 4 вида дрехи, които са особено подходящи за променливото време в този период от годината.
1. Рокля с дълги ръкави
Обикновено хората свързват роклите с по-топлите месеци, когато няма опасност температурите да се променят рязко в рамките на деня. Всъщност обаче роклята с дълги ръкави е много подходяща за именно такива дни, защото ръкавите ни дават топлината, от която се нужаем, а роклята ни дава свободата и проветряването, което е необходимо за по-топлите часове на деня. Освен това можем да заложим на чорапогащник, за да сме сигурни, че няма да ни стане студено, а ако ни стане топло, просто го сваляме и сме готови.Чудите се как да изсушите дрехите си бързо и ефективно в апартамент? С тези 5 съвета е много лесноВсеки от нас, който живее в апартамент е наясно, че сушенето на дрехите през зимата може да бъде пре…Dec 24 2018vsyakajena.com

2. Кожено елече
Коженият елек е не само красив детайл към цялостния тоалет. Той може да завърши една визия и да ни придаде топлината, която искаме сутринта, без да бъде твърде дебел и да ни стане топло през деня, така че това е една чудесна идея за дните, когато сезоните все още се сменят и температурите варират.
3. Плисирана пола
Плисираната пола има няколко предимства. От една страна, тя е по-разчупена и е подходяща за пролетта, когато природата се събужда и можем да заложим на по-интересни форми на дрехите си. От друга страна обикновено плисираните поли са по-дълги, което ги прави много подходящи и за по-хладните сутрини и вечери, защото ще предпазят краката ни от студа.
4. Рокля без ръкави
Роклята без ръкави е последното ни предложение. Когато залагаме на този тип рокля е по-добре тя да бъде дълга, за да компенсира липсата на ръкави от гледна точка на това да не ни стане студено. Разбира се, винаги можем да я комбинираме с кожено или друго яке, което да ни подсигури и да сме сигурни, че няма да измръзнем. В същото време тя ни осигурява едно чудесно прекарване на топлия ден, без да се притесняваме, че ще се изпотим или че ще ни стане топло.
Яна ВОЙНОВАВеднага трябва да се отървем от тези 5 вида дрехи! Опасни за нашето здравеВсеки от нас има различни видове дрехи в гардероба си. От една страна те се определят според ежеднев…Dec 10 2018vsyakajena.com