Модни правила, които кралското семейство спазва

0
236
кралското семейство

Светложълто, небесносиньо, розово, оранжево, тъмнолилаво. Сигурно сте забелязали, че тези цветове са сред предпочитаните от Елизабет Втора когато става дума за тоалети. На официалния прием за Донлад Тръмп тя пък бе заложила на бяла дантелена рокля. Както се досещате, тя носи по-ярки цветове само за определени поводи, като всичко това е продиктувано от строгия кралски протокол, пишат от tialoto.bg. Гардеробът на кралицата, нейните синове, внуци, както и съпругите им, винаги са в центъра на вниманието. Експерти по кралските правила и най-новите трендове често коментират техния избор за конкретни събития. От друга страна хиляди жени се възхищават по начина на обличане на жените в кралското семейство и се стремят да им подражават. Ето няколко модни правила, които британските кралските особи трябва да спазват:

1. Цветният лак за нокти не е разрешен
Никога няма да видите жена от британското кралско семейство с яркочервен лак за нокти. По-тъмните и твърде цветни са забранени. Според протокола, жените от обкръжението на Елизабет Втора трябва да имат много семпъл маникюр. Не само, че ноктите не бива да бъдат твърде дълги, а и е задължително да са лакирани с по-светли нюанси, най-често бежави. Целта е те да не се натрапват на окото и привличат излишно внимание.

2. Тиарите не са за всеки ден
Прочутите уникални диадеми, по които има безброй скъпоценни камъни, не се носят ежедневно. Те са предназначени само за специални случаи, например сватби. Някои се предават от поколение на поколение. Меган Маркъл например, носи тиара на сватбата си с принц Хари. Тя е принадлежала на кралица Мери – бабата на Елизабет Втора.

3. Дамските чанти на кралицата носят послание
Изборът на дамските чанти на бабата на Уилям и Хари не е случаен. В тях винаги има скрито послание. Те винаги са по-малки и се носят по определен начин. Ако кралицата сложи чантата си на масата, то тя вече е готова да стане от нея. Ако говори с някой и я премести от едната към другата страна, то тя иска да приключи комуникацията. Падна поредната тайна на британското кралско семейство: Ето какво е задължението на всички принцесиЕдно от основните неща, които масово се обсъждат и медиите следят изключително изкъсо, когато стане …Dec 19 2018vsyakajena.com

4. Яркостта се откроява сред тълпата
Кралицата е най-известния представител на кралското семейство във Великобритания. Където и да ходи, тя е следвана от безброй почитатели. За да се откроява сред тълпата, понякога тя носи дрехи с ярки цветове, но зависи какъв е поводът. Ако присъства на мемориално събитие, тя ще заложи на по-тъмни дрехи.

5. С шапка на глава
По традиция, жените от висшето общество във Великобритания носят шапки на много събирания, като основната причина за това се корени в миналото когато не бивало да си показват косата публично. Кралицата може да покрие главата си също така с шал или да носи короната си.

6. Черни дрехи – винаги в куфара
Където и да ходят хората от кралското семейство трябва да имат чифт черни дрехи, които да облекат, ако някой член на семейството или близък до него умре. По този начин пристигайки обратно в Англия, те няма да привличат внимание с неподходящите за повода дрехи.

7. Къси панталонки за момченцата
Принц Джордж винаги носи къси панталони в ежедневието. Повечето му професионални снимки са с такива, съчетани добре с блузки или ризки с пуловерче. Когато стане мъж, той ще започне да носи дълги панталони. Иначе такива трябва да слага повече за официални поводи.Меган Маркъл наруши още една традиция на кралското семействоКралското семейство само преди дни се увеличи с още един член. Бебето на Меган Маркъл и принц Хари с…May 12 2019vsyakajena.com