Малко от нас го подозират, но се оказва, че си скубем веждите погрешно. Ето как всъщност трябва да го правим

0
1085

Със сигурност няма жена, която да не си е скубала веждите с пинцета. Да си го кажем, но често това го правят и мъжете – дори да не си признават. Е, но как ще реагирате, ако ви кажем, че цял живот сте правили тази разкрасителна процедура по погрешен начин. Признайте си, че когато тръгнете да се гримирате или да скубете косъмчетата около над очите си винаги търсите силна светлина. Нали?

Е, ако отговорът е да, то и вие сте част от масата, която го прави погрешно. Според модния експерт от Ню Йорк Сяня Вучетай това трябва да се прави в по-тъмна стая или по-тъмна светлина. Специалистката по вежди заяви, че колкото по-светло е покрай нас докато си скубем веждите, толкова повече светлината ни заблуждава и може да прекалим в скубането и така веждите ни да станат рехави или по-зле – да ги направим с различни форми, тъй като светлината не пада еднакво върху двете вежди.Искате красиви вежди, които да подчертават чертите на лицето ви? Лесно е: само правете товаАко искате да сте истинска красива и да будите интереса и възхищението на представителите на силния …Aug 3 2018vsyakajena.com

„Клиентите ми, които имат домове в крайградските райони, имат естествената, ярка светлина, която се простира през прозорците и ги кара да се скубат повече, което води до по-тънки вежди”, уточнява тя. Известната гримьорка Лиза Потър-Диксън разкри, че все пак има три прости трикчета, благодарение на които да създадем перфектната форма на вежди ни.

Трите стъпки са:
Използвайки четка за гримиране (молив или просто права и по-дълга пръчица), за да се измерите колко да са дълги. Погледнете право в огледалото. Дръжте четката на гърба на носа си право към челото. Маркирайте с линия. Това е мястото, откъдето да започвате да скубете.

Преместете четката над зеницата на окото си – там трябва да е най-високата част от веждата.

Преместете четката до външния ъгъл на окото. Това е мястото, където трябва да свърши веждата.
Благодарение на този изпитан метод, кожата на лицето ми стана гладка и сияйна. Толкова е лесноНесъмнено се интересувате от състоянието на кожата на лицето ви – огледалото към „мъжкия свят“ на ин…Jul 27 2018vsyakajena.com