Любимият ви цвят червило разкрива характера ви

0
223
цвят червило

Червилото е грим, който кара лицето ни да придобие завършен вид. Няма как да не признаем, че когато устните ни са подчертани с червило не само изглеждаме, но и се чувстваме изключително добре. Разбира се, има най-различни видове и цветове, от които можем да избираме според предпочитанията си и повода, но е факт, че повечето от нас имат любим цвят червило, на който залагат през повечето време. Оказва се, че любимият ни цвят червило може да разкрие интересни подробности за характера ни.

И така, ето какво означава всеки от цветовете.
1. Червено
Вие сте смела личност, която не се страхува от предизвикателства и трудности. Обичате да имате високи цели и не се спирате, докато не ги изпълните. Страстни сте във всичко, с което се захванете и това ви прави много приятна компания.

2. Оранжево
Вие сте жизнерадостна личност, която обожава да се забавлява с приятели и близки. Социалните контакти са особено важни за щастието ви и не обичате да прекарвате много време насаме. В същото време сте чувствителни и това ви прави много интересни за околните.Ето какво не трябва да съдържа едно качествено червилоЧервилото е изключително важно козметично средство, което всяка една дама има в козметичното си несе…Feb 5 2019vsyakajena.com

3. Розово
Този цвят червило се свързва с нежността и елегантността. Вие сте разбиращ човек и проявявате емпатия, което кара хората да ви се доверяват лесно и бързо. Емоционални сте и обикновено като взимате решения слушате повече сърцето си, а не толкова – разума.

4. Телесни цветове
На вас не ви е необходимо много за да се чувствате на място и добре. Оценявате малките жестове, които имат сантиментална стойност. Държите на спокойствието, сигурността и стабилността във взаимоотношенията си с хората.

5. Черно
Не се интересувате от чуждото мнение и осъзнавате, че е важно самите вие да се харесвате, а не дали останалите ви приемат. Творчески настроени, вие не обичате правилата и графиците. Настроени сте философски към живота и не се впечатлявате от дребните трудности по пътя си.
Яна ВОЙНОВАКрай на колебанията: Ето кое червило е най-подходящо според цвета на кожата виЧервилото подчертава устните и ги прави по-красиви. Не всяко обаче ви отива, нали? Има червила, коит…Aug 22 2018vsyakajena.com