аксесоари

Отпускарският“ сезон е вече на прага ни и е време да се приготвим за него. На помощ в мисията ни идват летните аксесоари, без които нито една дама не трябва да остава. Те трябва да създават удобство, което несъмнено високите температури изискват, но и да кореспондират с личния ни стил, пишат от iwoman.bg.

1. Слънчеви очила
Слънчевите очила са не просто аксесоар, а необходимо средство за защита от слънчевите лъчи. През новия сезон тенденциите изискват да изберете ретро чифт – котешко око, овал или пък с големи диоптрични стъкла тип „Хари Потър“.

2. Сламена чанта
Няма начин да не сте забелязали в социалните мрежи, че всички инфлуенсърки имате поне по една сламена чанта, било то под формата на клъч или голяма кошница. На пръв поглед те не изглеждат особено изискани, но точно непринуденият шик е търсеният ефект в случая. Съчетана с чифт свежи еспадрили, сламената чанта е символ на модерната градска визия.Обичате сребърни пръстени? Ето как се отразяват на здравето ниБижутата са един от аксесоарите, които всеки човек обича да носи в някакви моменти. Независимо от по…May 15 2019vsyakajena.com

3. Аксесоари за коса
Този сезон ще имаме възможност да се радваме на голямо разнообразие при аксесоарите за коса. Най-вече на така познатите ни от детските години фиби, шноли и големи ластици тип „кордели“.

4. Слънцезащитен продукт
Е, може би не е точно аксесоарът, за който сте си мечтали, но несъмнено всяка жена има нужда от добра слънцезащита през топлите месеци. Всъщност, нанасянето на подобен продукт е почти толкова важно, колкото и пиенето на вода.

5. Бутилка за вода
Нима през топлите месеци има нещо по-важно от хидратацията? Можете да се погрижите за тялото си, глезейки сетивата с готина бутилка за многократна употреба. Хем помагате на природата, отказвайки се от малките пластмасови шишета с вода, хем можете да превърнете нещо толкова злободневно в моден аксесоар.Избери пръстен и виж какво означава това за характера тиПръстенът е един от най-разпространените аксесоари както за мъже, така и за жени. В днешно време има…Mar 8 2019vsyakajena.com

Коментари