Какво ще се случи с лицето ни, ако пием вода на гладно

0
313
вода на гладно

Всички сме чували, че е полезно да пием вода на гладно. Но днес ще ви представим какви точно ще са последствията за лицето ни, ако практикуваме този ритуал редовно, защото когато се наемем с някаква подобна дейност е добре да сме подготвени за това, което ни очаква.

Немски лекари разкриха част от многото ползи от ежедневното пиене на чаша- две на празен стомах рано сутрин, предават от jenata.blitz.bg. Ползите наистина не са една и две, а метаморфозата, която ще претърпите още след няколко дни е огромна.

Положителните неща са не само за цялото ви тяло и здраве, но и за външния ви вид. Учените разкриха какво точно ще се случи с лицето ви. След като прочетох следващите редове и аз си обещах да пия чаша вода сутрин. На първо място една чаша вода със стайна температура премахва токсините, разграждането на които се случва през нощта и ускорява метаболизма. Според експерти той се ускорява с до 24%. Наред с него състоянието на кожата ви също много ще се промени.

500 мл. вода на празен стомах стимулират кръвообръщението и правят кожата много по-сияйна. Липсата на течност провокира появата на бръчки, а косата ви става тънка и чуплива, обясняват експерти. Водата на гладно поддържа баланса на лимфната система, в резултат на което тялото е по-малко податливо на вредни микроорганизми. Тя помага да се избегне появата на камъни или песъчинки в бъбреците, инфекции на пикочния мехур.

Според ендокринолози трябва да се пие чиста бутилирана вода, а не преварена. Важно е да пиете около 30-50 мл. вода за всеки ваш килограм. Така например, ако теглото ви е 60 килограма, то трябва да пиете около 2 литра вода дневно. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:8 грешки в грижата за лицето, които всички допускамеЧудили ли сте се какво ще стане, ако мажем лицето си с лимонов сок всеки ден? Ето какъв ще е резултатътЧесто кожата ни реагира не само на храните и външните влияния, но и на стреса, на който сме изложени…Jan 7 2020vsyakajena.com

loading...