• 9
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares

Днес не си била на почивка, ако не си публикувала поне десетина красиви ваканционни снимки в профилите си в социалните мрежи. Въпреки това, когато преглеждаш хилядите фотоси на телефона си, намираш само няколко наистина добри. Е, време е да ти разкрием как да изглеждаш добре на летните си снимки, за да съберат поне 100 лайка повече! Ето няколко прости съвета как да позираш, за да се радваш на много чудесни снимки след ваканцията си:
1. Когато се снимаш с надуваеми предмети, не ги поставяй пред себе си, защото те визуално ще разрежатт тялото ти наполовина. Вместо това ги постави встрани – това ще ти помогне да скриеш определени части на тялото си и ще направи талията по-тънка.
2. Когато позираш близо до плувен басейн, избягвай прави линии. Не забравяй, че събирането на краката е лоша идея. По-добре вдигни крака, който е по-далеч от камерата. Нека гърбът образува арка, защото по този начин кръстът ти ще изглежда по-тънък.
3. Когато се снимаш в цял ръст, избягвай позата на „войник“. Така тялото губи красивите си извивки и изглежда плоско. Ако си наполовина обърната, то ще изглежда по-женствено. Може да докоснеш косата си или да се опреш на нещо, за да са заети ръцете ти.Щадяща нервите ви диета, с която да се представите на плажа в блестяща формаСега, когато морските вълни ви очакват да потопите в тях наистина изящна фигура, една диета – без гл…Jul 27 2018vsyakajena.com

4. Не забравяй да използваш аксесоари. С тях може да коригираш всякакви проблемни зони на тялото и да фокусираш вниманието върху определени части. Например, ако имаш малко коремче, завържи парео около ханша, за да изглеждаш по-слаба. Не забравяй, че ако го носиш, трябва да си с лице към камерата, в противен случай дупето ти ще изглежда плоско.
5. Ако искаш да си направиш снимка, лежаща на шезлонга, не заставай право с лице към камерата – този ъгъл деформира тялото. Горната част на тялото ще изглежда пълна, а краката – къси. По-добре е краката да са на по-преден план, за да изглеждат по-дълги. Не забравяй отново да оформиш арка с гърба си, като докоснеш шезлонга само с глава, рамене и дупе. Свий крака, който е най-близо до камерата в коляното.
6. Не позирай в наполовина легнало положение – на корема, талията и ръцете могат да се оформят бръчки. За да изглежда тялото ти с перфектен тен, използвай този малък трик: легни по гръб и опъни тялото си, сякаш правиш набирания.
7. Винаги наблюдавай позата си, защото изкривеният гръб може да развали дори най-добрата снимка. За да подчертаеш женствеността на тялото и красивите му извивки, стой на върха на пръстите си. Дупето и краката ти ще изглеждат много по-добре.

8. Когато позираш в седнало положение, се увери, че коленете не са директно пред камерата. Така ще изглеждат по-пълни, отколкото са в действителност. По-добре е да седнеш настрани и да вдигнеш малко краката си, за да може бедрата да изглеждат по-добре.
9. Ако коремът ти не е перфектен, този трик ще ти помогне да го скриеш. Влез до талията във водата, като подчертаеш красивите си черти вместо проблемните зони. Увери се и, че вратът ти изглежда дълъг и не поставяй брадичката си на рамото – така лицето ти ще изглежда по-голямо, а вратът – по-къс и по-дебел.
10. Когато някой те снима за портрет, увери се, че не стои над теб. Така ще изглеждаш сякаш си обидена и вратът ти ще изчезне. Помоли фотографа да седна и да направи снимка на същото ниво като теб. Обърни лицето си към камерата и малко повдигни раменете си, за да подчертаеш врат и елегантната си ключица.
11. На кориците на списания момичетата с мокра коса винаги изглеждат горещи и секси. Но това се дължи най-вече на фотошоп и професионалната фотография. В действителност, мократа коса изглежда мазна, а ушите – остри. Така че си прави снимки само когато косата ти е влажна и не напълно суха – това ще ѝ придаде повече обем.
12. За да изглеждаш чудесно на снимките си, помни правилата на асиметрията. Например, огъни крака и „обратната“ му ръка. Асиметричните линии правят снимката по-жива и естествена, а ако застанеш с лице към камерата, тялото ще изглежда по-едро.
Източник: dama.bgРазказът, който взриви мрежата: Бай Ганьо на плаж в Гърция!Една история, която не трябва да пропускате!
Съботен ден, красивият и спокоен плаж на Керамоти. Мяст…
Jul 10 2018vsyakajena.com

Коментари

 • 9
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares
loading...