Ето кои 4 прически мъжете просто не понасят

0
338
прически

Прическата е много важен елемент от външния вид на всеки човек. Когато тя е съобразена с характера и външните белези на човека, може да подчертае предимствата му и да го направи много привлекателен. В същото време обаче, ако косата ни не е в подходяща форма, тя може да ни изиграе много лоша шега и да влоши външния ни вид. Разбира се, в крайна сметка е важно дали човекът се харесва, защото когато ние сме уверени в себе си, предаваме това усещане и на останалите. И все пак, има някои прически, които просто не са добра идея, особено когато искаме да впечатлим противоположния пол. Ясно е, че мъжете и жените често харесват различни неща и днес ще ви представим 4 прически, които са много неприятни за мъжката половина от населението.
1. Пикси
Прическата „Пикси“ представлява къса коса при жените, като има и бритон, който е оформен настрани. Косата при тази прическа често е толкова къса, че някои мъже имат по-буйна коса от дамите. Има някои жени, на които този тип прически им отива и мъжете считат този избор за смел и привлекателен, но като цяло, мъжете не си падат по толкова къса коса за жена.За и против: Екстеншъни за косаКосата е един от отличителните белези на жените. Дори и дамите, които предпомитат по-късите прически…Jan 31 2019vsyakajena.com

2. Конска опашка
Конската опашка е една от прическите, които дамите харесват. Причината за това е, че косата е прибрана, не ни пречи, като в същото време излъчва изтънченост. Оказва се обаче, че мъжете я смятат за твърде строга и безлична прическа и предпочитат жената до тях да е с по-жива и интересна коса.
3. Небрежен кок
Небрежният кок е едно от нещата, които повечето дами правят, когато просто искат да вържат косата си, за да не им пречи. Определено ние, жените, смятаме, че има чар в този тип прическа, но според мъжете това далеч не е така. Те считат, че ако косата е на кок, то тя трябва да бъде в прилежен и поддържан кок, а не небрежен, от който стърчат кичури коса навсякъде.
4. Екстеншъни
Удължителите за коса са нещо, към което в последно време доста дами се обръщат. Причината е, че това е един много лесен начин да се сдобием с желаната дължина на косата, без да я чакаме да расте. Но екстеншъните вървят ръка за ръка с фиби и шноли, които ги държат на място и това дразни мъжете, които осъзнават, че е нещо фалшиво и предпочитат жената до тях да бъде със собствената си коса.
Яна ВОЙНОВАКосата става здрава и неузнаваема с помощта на половин лимонКосата е важна за всяка жена, независимо от това дали е къса, дълга, дали често я оформяме в прическ…Jan 18 2019vsyakajena.com