Ето кои 4 вида очила ще са най-модерни през новия сезон

0
301
очила

Макар пролетно-летният сезон да не е съвсем близо, ние смело сме вперили поглед към него. Та какво са няколко седмици чакане, когато има толкова нови тенденции за проследяване? Ето кои очила се очертават като истински хит през идните месеци, предават от iwoman.bg.
С прозрачни рамки
Пластмасовите прозрачни рамки са любими на всички модни блогърки от миналата година и явно нямат намерение да ходят никъде и през новия сезон. От кристално чисти до нежно обагрени нюанси, тези рамки отиват на всичко в гардероба ви и няма нужда от предварителна координация.
Тип Хари Потър
Освен всички екранизации, книги и милиони фенове по цял свят, малкият магьосник успя да вземе своето и от света на модата. Очилата, вдъхновени от Хари Потър, честно казано са напълно излишни и точно в това е цялата идея. Те са само и единствено аксесоар, особено ако се опитвате да постигнете такава актуалната „хипстърска” визия.Ето кои тенденции в грима трябва да опитаме до края на тази година! Определено през следващата ни очакват много нови и различни неща!Тенденциите в грима определено се изменят постоянно, като в тях има особени разлики в зависимост от …Dec 26 2018vsyakajena.com

Рамки в горната част
Ясно изразена рамка отгоре, чисто стъкло надолу. Поради липсата на долен ръб, тези очила придават мекота на лицето, правят го по-нежно и не го „отрязват”.
Вдъхновени от 70-те
Ако живеете в Бруклин (или поне си мечтаете някой ден да стигнете и до тази точка на света), този стил е точно в 10-ката. Колкото по-големи рамки, толкова по-добре, а ако има и животинска щампа, то вече сте изпълнили всички условия.Топ тенденциите в маникюра, които да не пропускатеВсички ние обичаме да се грижим за ноктите си, да ги лакираме в красиви нюанси, които да ги правят з…May 10 2018vsyakajena.com