Избери подходящата спирала, в зависимост от вида на миглите ти

0
504

Спиралата за мигли е най-добрият приятел на почти всяко момиче. Дори и да не се гримираме твърде много, почти всички ние почти не излизаме, без да нанесем малко от нея за по-изразителен поглед. Понякога обаче очакваме твърде много от дадена спирала и се разочароваме, че ефектът й няма нищо общо с този от снимките и рекламите. Това може да се дължи на факта, че нашите мигли просто не са подходящи за нея.
Вижте как да изберете най-добрата спирала за вашите мигли, съобразена с тяхната дължина и обем.
Ако миглите ви са къси, но гъсти…
В този случай заложете на спирала за удължаване на миглите.Ще останете изненадани, когато разберете защо Дженифър Анистън не мие често косата сиНапоследък го чуваме все по-често: един от най-работещите трендове в грижата за косата е нейното мие…Sep 11 2017vsyakajena.com

Нека четката бъде тип гребен или с къси редки влакънца, за да може да обхване всяка мигла и действително да се постигне ефекта на удължаване от рекламите.
Ако миглите ви са редки…
В този случай се нуждаете от спирала за обем. В този случай четката е по-дебела, с гъсти и дълги влакна. При избора на подобна спирала обаче трябва да нанасяте внимателно, защото има опасност миглите да се слепят, а това се дължи на специфичната формула на този тип спирали.
За да избегнете подобно напластяване, винаги редуцирайте съдържанието на спиралата от четката с помощта на салфетка или просто като я избършете леко в ръба на шишенцето. След това можете да сте спокойни, че по четката е останал точно толкова туш, от колкото се нуждаете.
Ако се потите повече и/или очите ви сълзят…
В този случай перфектната спирала за вас е водоустойчивата. Нанасяйте по-малки количества от нея, защото е възможно да дразни лигавицата на очите ви. Също така не забравяйте, че не е лесно да я отстраните само с вода и/или сапун или пък лосион за сваляне на грим. Поинтересувайте се от подходящи средства за щадящото й премахване.
Ако имате къси и редки мигли…
В този случай със сигурност се нуждаете от спирала за удължаване и обем. Най-добре изберете такава с S-образна четка, която да спомага и за красивото извиване на миглите ви. Ако пък не успеете да откриете подобна четка, заложете на добрата стара извивачка за мигли, която върши същата работа.