домашно приготвена маска

Почистването на лицето е един от многото процеси, които не трябва да пропускаме при грижата за кожата на лицето. То е от изключителна важност, защото колкото и хубави козметични продукти и гримове да използваме, ако ги нанасяме на недостатъчно добре почистена кожа, то ефектът им може както да се изгуби, така и да бъде обратен. Възможно е от запушените пори да получим обрив или възпаление. Затова, каквито и маски да си правим – те трябва да бъдат на почистено лице.

Когато се гримираме, задължително преди това трябва да почистим лицето си, а гримът да премахваме абсолютно всяка вечер. За целта има много и различни почистващи лосиони, но днес сме решили да ви разкрием една маска за лице, която е домашна приготвена и има страхотен ефект върху кожата.Какви опасности крият почистващите лосиони през зимата?Почистването на лицето е един много важен елемент от цялостната грижа, която полагаме за кожата си. …Jan 20 2019vsyakajena.com

За да си го приготвим не са ни нужни много или пък скъпи съставки. Трябват ни само един банан, един лимон и малко мед. Ето и как се приготвя: обелваме банана и отрязваме от кората му едно правоъгълно парче. Върху него изстискваме лимонов сок и слагаме една чаена лъжичка мед. Започваме да втриваме на местата, където имаме тъмни петна и които искаме да избелим – може да използваме тази маска и за ръцете си. След това изплакваме с хладка вода.

Ако искаме да си направим специална маска за лице, трябва да смесим един намачкан банан с една чаена лъжичка лимонов сок и една чаена лъжичка мед. Разбъркваме докато получим гладка смес, а след това я нанасяме на лицето и шията. Изчакваме около двадесет минути, отмиваме с топла вода и намазваме с хидратиращ крем. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Александра БОЖИДАРОВАС този натурален лосион ще забравите за скъпите слънцезащитни продуктиПредлагаме ви едно ефективно средство, което отлично защитава от вредните слънчеви лъчи. Многобройни…Jul 13 2018vsyakajena.com

Коментари