Всички носим злато и сребро, но това може да е опасно

0
420
злато

Сребърните и златните бижута са класика. Разбира се, те са по-скъпи от останалите, но освен, че са по-елегантни, те имат и по-голяма сантиментална стойност, защото обикновено си ги купуваме за някой специален повод или пък ги получаваме като подаръци. Това, което не знаем е, че има някои особености за златото и среброто, които е добре да знаем, преди да започнем да ги носим често. Оказва се, че по отношение на носенето на злато и сребро Фън Шуй може да ни помогне. Макар повечето хора да са свикнали този метод да се използва само за аранжиране на мебелите в дадено помещение, това не е точно така. Причината е, че Фън Шуй се занимава с енергията, а всяко украшение, което е от злато или сребро, притежава и усвоява енергия, която не винаги е положителна. Затова днес ще си поговорим за това кой може и кой не е добре да носи златни и сребърни украшения, за да не навреди на здравето си. Според Фън Шуй философията, ако се съобразяваме с тези особености, ще подобрим не само физическото, но и психическото си състояние. И така, ето за какво става дума.
1. Кой не е добре да носи злато?
Златото е метал, който реагира силно с енергията. Той отговаря за жизнеността и творчеството, както и активността. Ако сте човек, който е много зает, има много ангажименти или спортува активно например, е добре да избягвате златото или поне в натоварените ви дни, защото това ще доведе до повече стрес и активност и ще наруши баланса в тялото ви. Ако обичате да носите бижута с формата на кръстче, непременно прочетете товаЧесто ли носите православен кръст като украшение? Вижте с какво да го съчетаете правилно. Има много …May 24 2018vsyakajena.com

2. Кой може да носи злато?
В същото време златото е много подходящо за хората, които имат по-спокойно ежедневие и не попадат често в стресови ситуации. Те ще могат да се заредят с повече енергия от бижуто и така да си набавят нужната активност в живота си.
3. Кой не е добре да носи сребро?
Среброто се свързва с баланса и душата. Той влияе на емоциите ни, затова ако сте по-емоционални по природа и преживявате дори по-незначителните моменти по-силно, не е препоръчителна да залагате на среброто, защото то ще увеличи емоциите ви и това ще наруши баланса и може да доведе и до здравословни проблеми.
4. Кой може да носи сребро?
Тези хора, които имат по-бурен характер и са по-своенравни и упорити, могат да намерят утеха в среброто, което ще им донесе малко повече чувствителност и спокойствие. За тях е добре да балансират душата си, за да могат да бъдат малко по-обрани и обективни.
Яна ВОЙНОВААко носите златни бижута, непременно трябва да прочетете този материалМного хора носят златни бижута, защото са им подарък за бала, за сватбата или друг повод. Но невинаг…May 16 2018vsyakajena.com