Важно за всяка блондинка: Кои цветове ти отиват най-много

0
48
блондинка

На нито една блондинка не й лесно. Причините не са само в това, че има хиляди вицове и стереотипи, свързани с тях, но и много дами не са естествени блондинки, а разчитат на боядисване на косата си. Русото е взискателен и капризен цвят за поддръжка, което усложнява допълнително процеса, но е факт, че ако се прави качествено, тези дами изглеждат много добре.

Разбира се, когато правим някаква промяна с външния си вид, особено когато става въпрос за косата ни и цвета й, трябва да знаем, че това предполага определено съобразяване с различните цветове, които можем да носим, за да ни отиват. Днес ще ви представим кои са най-подходящите цветове за всяка блондинка, за да може да направи най-силно впечатление.

1. Червено
Червеното е класически цвят. Той се свързва със страстта и емоционалността. Обикновено хората, които залагат на него показват самоувереност и самочувствие. За блондинките той е подходящ, защото създава контраст с русата коса и кара красотата на дамата да изпъкне. Освен това е избор, подходящ както за официални срещи, така и за по-ежедневни дрехи, с които да оставим силно първо впечатление в околните. Ясно е кои са топ 5 на есенните цветове за косаЕсента вече наближава, колкото и да не ни се иска да го признаем. Независимо от това, че температури…Aug 26 2019vsyakajena.com

2. Кобалтово синьо
Синият цвят има много нюанси, които отиват на различните хора, но кобалтовото синьо е най-подходящият за блондинките. Особено ако имате и сини очи, по този начин ще успеете да създадете една ефирна и елегантна визия, подходяща както за ежедневието ви, така и за някой специален повод.

3. Смарагдово зелено
Зеленото е капризен цвят, тъй като комбинациите с него са по-сложни за изпълнение. В същото време обаче този цвят е особено подходящ за русите дами, тъй като върви много с всички нюанси на русото, и прави тоалета по-ярък и впечатляващ за околните.

4. Нюд нюанси
Нюд нюансите са един от най-неутралните цветове. Те се доближават до цвета на кожата ни, което ги прави не само елегантни, но и много удобни, ако искаме да ги съчетаем с някой по-екстравагантен аксесоар, например. Избирайки този цвят, можем да експериментираме с бижутата, чантата и обувките си и да изглеждаме зашеметяващо.
Яна ВОЙНОВАНе боядисвайте спалнята в тези цветове – ще се съсипетеСпалнята е едно от помещенията в дома ни, където прекарваме много време. Тъй като това е мястото, на…Jul 24 2019vsyakajena.com