Фонтанът на младостта и красотата – пчелното млечице!

0
1261

През цялата история множество култури  и традиции по света  са считали пчелното млечице за  „фонтан  на младост и красота”. То действа подмладяващо и регенериращо за тялото, като задържа процеса на стареене, поддържа цвета на кожата, стимулира сексуалната енергия, облекчава болката и действа  като антидепресант, като има и много други полезни свойства.

Пчелното млечице  е една от най-магическите суперхрани в света. То  увеличава нашата способност за ясно мислене. За него се знае, че помага на страдащите от Алцхаймер.

Пчелното млечице е изключително ефективно при ендокринни и хормонални дисбаланси, включително тези, причинени от менструални или простатни проблеми. В допълнение към  регенеративното му въздействие върху зрението и загубата на памет, пчелното млечице помага за борбата със сърдечните болести включително артеросклероза и стенокардия.

Пчелното млечице е познато и като подмладяващо средство и вторият най-богат природен източник на пантотенова киселина/ витамин В5/ и други В-витамини плюс аминокиселини, калий, магнезий, калций, цинк, желязо и манган. Освен това  то е мощна енергийна добавка;  неговият стимулиращ ефект може да се сравни с този на кофеина, без странични ефекти. Подкрепя и по естествен път съпротивлителните сили на организма.

За да се насладите на магичните свойства на пчелното млечице най-удобната форма за прием е под формата на капсули /Пчелно млечице Буров/, която съдържа лиофилизирано пчелно млечице с висока стойност на биологично-активните вещества.

ПОРЪЧАЙТЕ ОЩЕ СЕГА ТУК