Няма да повярвате какво се случва, ако пием кафе с масло

0
1
кафе с масло

Кафето е една от най-разпространените напитки в света. Не само, че повечето хора започват деня си със задължителната чаша горещо кафе, но то се пие по всяко време на деня и често е повод за среща между приятели, например. Разбира се, има най-различни разновидности на тази напитка, което я прави още по-привлекателен избор, когато имаме нужда от нещо за пиене. Днес ще си поговорим за един вид кафе, което напоследък стана изключително популярно. Става дума за така нареченото „бронирано кафе“ или кафе с масло.

То се състои от кафе и масло, както подсказва и името му. Много хора вече дори заместиха закуската си с него, защото то съдържа полезни мазнини, които не се трупат по тялото ни, но ни дават нужната енергия, за да започнем деня си. Тук обаче трябва да се имат някои неща предвид. На първо място бронираното кафе се използва от режими за сваляне на килограми, което значи, че ако нямате такива амбиции не бива да прекалявате. Второто нещо, което трябва да имаме предвид е, че то се приготвя по специален начин, а не просто като добавим лъжица масло в кафето си.Начинът, по който държим чашата за кафе, разкрива характера ниВсеки човек започва деня си с някаква напитка. При повечето хора това е кафе, но някои предпочитат д…May 25 2019vsyakajena.com

За да си го приготвим, първото, което трябва да направим, е да подберем качествено кафе. След това се обръщаме към маслото. Кравето масло е по-калорично. Затова в оригиналната рецепта се използва пречистено краве масло, наричано ghee или органично студено пресовано кокосово масло, в което има по-малко калории. По този начин започваме деня с енергия, но без излишни мазнини, които да се полепят по тялото.

Ползите от него са няколко. От една страна, се повишаван енергийните нива в организма ни. От друга страна то действа благоприятно на кръвоносната система, като намалява риска от образуване на „лош холестерол“. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Яна ВОЙНОВАОтворено писмо до момичето, което не харесва тялото сиОтворено писмо до момичето, което не харесва тялото си… И аз бях като теб. И аз не харесвах килогр…Aug 7 2019vsyakajena.com