Този руски лек премахна досадните разширени вени веднъж-завинаги. Ето какво трябва да направим

0
669

Само този, който страда от разширени вени, знае колко неприятно е това заболяване. Рецептите против него не са една и две. Всъщност има десетки илачи, но не всички са ефективни. Един от най-лесните и ефикасни начини си остава отварата от чудодейните зелени домати. Рецептата е от руската народна медицина и се препоръчва от много лечители от най-голямата страна в света. А каква е тайната на доматите? Всъщност това изобщо не е тайна, но малко хора са запознати с този факт. А именно, че редовната консумация на този вкусен зеленчук (а според някои теории плод) служи за предотвратяване на ракови и други заболявания. Също така доматът съдържа вещество, което е близо до действието на аспирина. Доказано е, че въпросната киселина разрежда кръвта. Но обратно към първоначалния проблем – разширените вени.Има стотици находища на минерална вода у нас. Ето обаче коя какво лекуваБългapия e нaдapeнa c минepaлни вoди, ĸoитo пoмaгaт пpи пoчти вcичĸи бoлecти.
Caмo oт бoлeжĸaтa зaви…
Aug 6 2018vsyakajena.com

Измийте няколко зелени домати. След това ги нарежете на филии със средна дебелина. Ако доматите са от вашата или нечия градина – още по-добре. След това наредете нарязаните домати върху болезнените участъци и ги стегнете с бинт. Трябва да държите доматите, докато усетите изтръпване на кожата. За всеки човек този момент идва след различен период от време. ВНИМАНИЕ! Ако усетите парене, махнете веднага доматите, възможно е да сте алергичен и това лечение да не е подходящо. Иначе повтаряйте процедурата по пет пъти на ден. Видими резултати идват след първите няколко дни, а след две седмици венозните възли почват да избледняват, а болките да изчезват. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Източник: rabadu.comИскате костите ви да са здрави и запазени след 40 години? Задължително хапвайте тези нещаКакво по-хубаво да остарявате със здрава костна система? За да можете да се движите уверено, с лекот…Aug 4 2018vsyakajena.com