С този натурален метод ще изглеждаме по-млади само за 20 минутки. Толкова е лесно

0
241

Тази невероятна маска ще ви накара да изглеждате по-млада за нула време. Компаниите създават много продукти, за да създадат по-младо изглеждаща кожа, като обещават да премахнат бръчките, гладките линии и да повдигнат изкривяването. Проблемът е, че много от тези продукти съдържат химикали и съставки, които се борим да премахнем, но инструкциите са да ги разтрием в кожата си. За щастие, има начин да се избегне използването на тези лабораторно създадени консумативи за лице, чрез използване на универсалната и естествена съставка, чесъна. Чесънът е добре известна съставка в готвенето. Знаейки от векове, че чесънът има много лечебни свойства над обичайната му употреба за консумация, това растение е близък роднина на лука, шалота и праза. Той е пренесен от Централна Азия, където събиратпопулярност като хранителен източник с огромни ползи за здравето и красотата Въвеждането на чесъна в менюто е чудесен начин да се съдейства за отстраняването на такива неща като висок холестерол, някои видове рак и обикновена настинка. Той също така е ефективен естествен ексфолиант, който можете да създадете, като следвате указанията, намиращи се на връзката, намираща се в долната част на тази страница. Направите си маска от чесън, за да намалите признаците на стареене.Запазете младостта на кожата си – 9 невероятни плодове, които ще ви помогнатИскате ли да сте здрави и във форма? Вижте как може да постигнете това.
Всички знаем колко е важно к…
Jun 12 2018vsyakajena.com

Този метод включва такива неща като малка скилидка чесън, бяла глина, мед, студена вода, кърпа, лъжица, купа и нещо за изстъргване. Следвайте простите стъпки по-долу, за да усетите ефекта от това невероятно естествено почистващо средство.
1. Първото нещо, което трябва да направите, е да направите на паста една скилидка чесън.
2. Към тази паста добавете една чаена лъжичка мед и една супена лъжица бяла глина. Разбъркайте добре.
3. Издърпайте и обезопасете косата далеч от лицето и нанесете сместа върху цялата област, която тръркате.
4. Оставете тази смес върху кожата за време, вариращо от 10 минути до една нощ.
5. Изплакнете всички остатъци от лицето със студена вода. Това лечение е достатъчно безопасно, за да се използва ежедневно, ако е необходимо.
Тази естествена прочистваща техника е много ефективна и донякъде не чак толкова с приятен аромат. Необходимо е да издържим силния мирис на чесъна по време на този процес, но резултатът определено си струва. Когато става дума за харчене на много пари за козметични процедури, които не са с ясен резултат, по-добре инвестирайте в главата на чесън за следващата си подмладяваща сесия. С малка подготовка можете да създадете своя собствена маска с чесън, за да намалите нежеланите признаци на стареене на лицето. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Източник: modernitta.comВ търсене на вечната младост: Ето точно кога започва остаряванетоАко си наясно с проблема, ще намериш и решението!
Кога започва процеса на стареене от чисто физиолог…
Jun 8 2018vsyakajena.com