С тези 5 стъпки пречистваме тялото си само за ден

0
369
тяло

Пречистването на организма ни е важно за всеки от нас, защото всекидневно в него влизат най-различни вещества, които в един момент започват да се натрупват и предизвикват задръстване на организма ни. Една от основните причини да се нуждаем от пречистване на тялото си е натрупването на излишни течности. Когато метаболизма и храносмилателната ни система работят добре, тогава тялото ни е много по-организирано и не се стига до подуване. Днес ще ви представим 5 стъпки, които ако спазваме, ще успеем да пречистим и олекотим тялото си само за ден. А когато то е в оптимална форма, животът ни става много по-лесен. И така, ето какво трябва да правим, за да подпомогнем всичките си органи и организма си като цяло.
1. Първата стъпка е да пием 200 милилитра топла вода с 1 чаена лъжичка лимонов сок и 1 чаена лъжичка мед, всяка сутрин след ставане. Това подпомага стартирането на всички процеси по обмен на вещества в организма ни. 20 минути след това е добре да пием чай от бял трън. За целта взимаме 1 чаена лъжичка семена и ги слагаме във вряла вода, като оставяме да ври петнайсетина минути.7 неща, които се променят в тялото ни след бременностРаждането на собственото ти дете е най-незабравимият, най-вълнуващ и най-разтърсващ момент в живота …Mar 7 2019vsyakajena.com

2. Закуска
Закуската е най-добре да се приготви от: 1 супена лъжица ленени семена, които заливаме с 250-300 грама кисело мляко с 1% масленост. Разбъркваме и оставяме за 20 минути да се смесят добре. Хапваме, като трябва да го правим бавно, без да се тъпчем. 20 минути след закуската изпиваме един чай от лайка с мед.
3. Обяд
Обядът ни е следващият етап от пречистващия процес. За да се получи всичко както искаме, просто си приготвяме вкусна и питателна салата от ряпа, моркови, цвекло, която овкусяваме с ленено масло и лимонов сок. 20 минути след обяда изпиваме един зелен чай без подсладители.
4. Следобедна закуска
15 минути преди да си хапнем следобедната закуска изпиваме един чай от бял трън. За следобедна закуска е предвидено да изпием една чаша мляко.
5. Вечеря
Вечерята е същата като обяда – салата с ряпа, моркови и цвекло. 20 минути след вечеря изпиваме още един чай от лайка с мед.
Важно е този пречистващ ден да правим редовно, за да можем да поддържаме оптималната си форма и тялото ни да бъде в най-доброто си състояние. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Яна ВОЙНОВА4 факта за човешкото тяло, които го превръщат в чудоЧовешкото тяло е като конструиран компютър, който е с перфектно програмиран механизъм, разбиращ ведн…Feb 22 2019vsyakajena.com