С тази вълшебна напитка ще се отървете от всякакви болежки само за седмица. Ето как да си я приготвим

0
381

Болките в мускулите и ставите са доста неприятни. Болките в гърба, краката и ставите – всички са обичайни оплаквания на хората, когато остаряват … но всеки е податлив ( понякога) – на силен дискомфорт, предизвикан от болки в тялото. дно от най-често срещаните неща, които хората правят, когато изпитват такава болка е да вземат болкоуспокояващи … много от тях. Обмислете това число: 50 милиона: това е броят на хора, които приемат болкоуспокояващо всяка седмица. И то само от една определена група. Не всеки месец. Не всяка година. Всяка седмица. Познайте чии джобове се пълнят? А броят на хората, които са пристрастени към болкоуспокояващите (например Викодин, Оксикодон) – през 2007 г. е 1,7 милиона. Не искаме да обвиняваме или съдим никого със силна болка, който се нуждае от болко- успокояващо. Въпроса е в степента, в която ставаме зависими от тях, когато са налице и са достатъчни други естествени алтернативи. За щастие напоследък сме свидетели на някакво общо пробуждане, което поставя естественото здраве на заслуженото му място.Едва ли ще изоставим традиционната медицина, нейните продукти са предотвратили и спасили и / или удължили безброй животи.Но защо да не се възползваме от естествените алтернативи, когато е възможно? Имайте предвид, че почти всеки тип болка в тялото може да се появи от нездравословен избор на живот. Освен това стресът и лошата поза (на седене или стоене) са други причини, поради които човек може да страда от различни болки в тялото. За да се предотврати болката, е необходимо да се практикува правилна поза и да се въздържате от нездравословни и опасни дейности. Това ни довежда и до фокуса на статията: прекрасна, естествена алтернатива за облекчаване на болка в гърба, краката и / или болката в ставите. Тя е ефективна, бърза и здравословна – и няма причина да не я изпробвате.Една приятелка ми каза за тази чудотворна напитка. Свалих излишните килограми за нула времеАко искате да отслабнете без да си давате много зор, без диети и много тежки упражнения във фитнеса,…Jul 24 2018vsyakajena.com

Вълшебна напитка за лечение на болка в ставите, гърба и мускулите:
Ако можете да приготвите Желатин, можете да направите това лекарство. Защото тук е написано всичко, което ви е необходимо:
– 1 чаша вода
– ½ чаша заместител на захар (захарта всъщност причинява възпаление и болка)
– 1 голяма кутия желатин (за предпочитане органичен, от свободно пасящи животни и и т.н.) Уверете се, че не сте купили погрешка отделни пакети, които също са в голяма кутия!
– Тиган или тенджера
Няма трикове, никакви трикове, това са всички съставки: вода и желатин …
ИНСТРУКЦИИ:
– Филтрирайте 1 чаша вода (за най-добър резултат, използвайте студена и филтрирана вода) и я кипнете.
– Смесете преварената вода със захарния заместител и разбъркайте, докато се разтвори. Налейте в друга чаша или купа.
– Смесва се половината от кутията с желатин в сместа със сварената вода и се разбърква.
– Охладете сместа, докато се желира.
– Плътно запечатайте приготвения желатин, както и останалия

Тази смес трябва да се приема всеки ден в продължение на около 30 дни. След една седмица болката трябва да намалее. За допълнителен вкус можете да добавите мед, сок или кисело мляко.
Защо тази смес е ефективна при облекчаване на болката?
Просто е. Телата ни са съставени от кости, хрущяли, колаген и сухожилия; консумацията на желатин (след храносмилане) може ефективно да намали количеството възпаление в тези области на тялото. Освен това, желатинът съдържа свойства, които са полезни за имунната система. Противо- възпалителните свойства на желатина са страхотни за болезнени състояния като остеоартрит и остеопороза.
Много е важно желатиновият продукт да се приготви правилно. Също така е важно да се гарантира, че остатъка е плътно запечатан, за да се предотврати влошаване на качеството.Когато сместа започне да се влошава, свойствата, които помагат за борба с болки в ханша, ставите и в гърба намаляват допълнително; поради което е от съществено значение остатъчният продукт да се съхранява правилно и да не се изпуска. Готовите желатинови продукти са със срок на годност от ок. две седмици, когато продуктът е правилно запечатан и охладен. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Източник: modernitta.comЕто я напитката, с която червата ви ще станат като нови! И даже разкрасява – кожата ми вече е супер свежаЗабравете за тежестта в стомаха и другите последващи симптоми!Съвременният начин на живот, заведения…Jun 28 2018vsyakajena.com