Ето защо трябва да пием вода на празен стомах. Ефектът за организма ще бъде поразителен

0
378

В Япония пиенето на вода веднага след ставане, на празен стомах, е доста популярно. Оказва се, че този навик е изключително полезен, а множество проучвания са доказали, че пиенето на вода на празен стомах помага при следните заболявания: Главоболие, проблеми със сърцето, артрит, епилепсия, наднормено тегло, бронхит, астма, туберкулоза, менингит, проблеми с бъбреците, инфекции на уринарния тракт, повръщане, гастрит, диария, хемороиди, диабет, запек, очни проблеми, рак, инфекции на ушите и гърлото. Ето какво трябва да направите, за да бъдете по-здрави:
1. След като се събудите сутрин, преди още да сте си измили зъбите, изпийте 2 чаши вода (около 640 мл).
2. Измийте зъбите си и изплакнете устата си, но недейте да пиете нищо друго в следващите 45 минути.
3. След 45 минути можете да пиете и да се храните както обикновено.
4. След закуска, обяд и вечеря не пийте и не яжте нищо в продължение на 2 часа.Варите водата по 2 пъти? Спрете да го правите, за да се предпазите от смъртоносната опасностПри наличието на бързокипващите водата чайници и кани е напълно естествено – при днешното така забър…Jul 19 2018vsyakajena.com

5. Онези от вас, на които им е трудно да изпият 2 чаши вода, могат в началото да пият по-малко и постепенно да увеличават количество, докато достигнат количеството от 640 мл.
6. Не само болните могат да се възползват от този режим – той е изключително полезен по принцип и ще поддържа тялото ви здраво и хидратирано. Ако страдате от сериозно заболяване, ето колко дни трябва да следвате този режим, за да усетите значително подобрение:
Високо кръвно налягане – 30 дни
Гастрит – 10 дни
Диабет – 30 дни
Запек – 10 дни
Туберкулоза – 90 дни
Рак – 180 дни
Артрит – трябва да следвате режима 3 дни през първата седмица и всекидневно през втората седмица. Това лечение, естествено, няма никакви странични ефекти. Освен това е хубаво да се превърне във ваш навик. А дали трябва да пиете топла или студена вода? Тази статия ще отговори на въпроса ви. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Източник: dama.bgВодата е чудотворна за кожата ни. Ето какво трябва да направим, за да се възползваме от качествата йСигурни сме, че много пъти сте чели как пиенето на повече вода прави кожата ви по-здрава и по-сияйна…Jul 18 2018vsyakajena.com