Една приятелка разтрива сода по краката си два пъти в седмицата. Като видях резултатите, веднага започнах да го правя

0
457

Содата за хляб е невероятно гъвкава съставка, която може да се използва като почистващ продукт, кулинарна съставка и естествено лекарство. Той е достъпен, ефективен и лесен за използване, пишат от modernitta.com. Ето защо можете да замените продуктите с тази проста съставка и да избегнете отрицателните ефекти на вредните химикали.
Ето няколко употреби на натриевия бикарбонат:
Почистете и отпуснете краката си
Потопете краката си в малко вода с 3 супени лъжици сода за хляб. За подобрени ефекти ги масажирайте внимателно. Правете това два пъти седмично и ще забележите някои чудесни резултати. Можете също така да добавите сода за хляб във ваната, за да се заредите и да отпуснете цялото тяло.
Проблеми с киселини и стомаха
Натриевият бикарбонат е мощен антиацид, така че ако добавите 2 чаени лъжички към чаша студена вода и го изпиете, веднага ще облекчите проблеми с киселините и стомаха.Не вярвах, докато не опитах: С помощта на сода за хляб ритуалите ми за красота станаха като лесна играИзползвате содата за хляб само в кухнята? Правите голяма грешка! Научете, че содата за хляб има мног…Sep 30 2018vsyakajena.com

Спрете изпотяването
Можете да използвате сместа от вода и сода за печене, за да спрете прекомерното изпотяване и да премахнете лошите миризми. Тя ще запази сухотата на подмишниците по химичен начин и ще даде същите ефекти като прахообразните дезодоранти.
Почиствайте слънчевите изгаряния
Добавете половин чаша сода за хляб във ваната и се накиснете в хладка вода за около половин час. За по-добри ефекти, не използвайте кърпа, а оставете тялото ви да изсъхне естествено.
Успокойте пчелните ужилвания
DataPilot от Weather Underground съобщава, че тя е от полза при ужилване от пчели, тъй като алкалните й качества отблъскват наличната в раната мравчена киселина и елиминират чуждия замърсител. За най-добри ефекти премахнете жилото и нанесете смес от вода и сода за хляб върху засегнатата зона.
Подобряване на шампоана
Добавете малко сода за хляб към вашия обикновен шампоан, за да подобрите неговите свойства за почистване и да направите косата блестяща. Ако косата ви е твърде мазна, намокрете гребените и четките в смес от сода за хляб и вода и я срежете. След това я измийте. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Не вярвах, докато не опитах: Благодарение на този шампоан със сода, косата ми изглежда невероятноСодата за хляб определено е една от най-здравословните съставки в света. Като разкрива лечебните си …Aug 26 2018vsyakajena.com