Лечителят Георги Петков: Рецепта на баба Ванга със сено помага при стрес

0
433
рецепта баба Ванга

Всеки от нас е чувал поне по една рецепта на баба Ванга, която с природни средства да ни помогне да се справим с различни проблеми в здравето. Днес ви представяме още една такава, споделена от лечителя Георги Петков.

Георги Петков e духовeн лечител от Горна Оряховица, пишат от zdrave.to. От 25 години помага, лекува болни и страдащи хора чрез специални мантри и молитви, които произнася на святи места, силно енергийни, както той ги определя. „Но всичко това е заложено Свише, няма нищо случайно. Неслучайно ми се даде да посетя и Божи гроб”, твърди лечителят. Преди една година в интервю за нашето издание той сподели как помага на страдащите и посочи конкретни случаи на излекувани от него хора. Сега ще потърсим неговите съвети за това ще можем ли да преодолеем стреса, в който сме изпаднали и как да го постигнем.

– Г-н Петков, какви съвети ще ни дадете днес и сега за това, което се случва на всички ни?
– Всичко това, което ни се случва, е знак, че хората трябва да се пречистят и да се променят. А това може да стане, ако започнат да мислят с душата си, да се обърнат към Бог. Не само, когато ходят на църква, защото Бог е навсякъде. Всеки може просто да коленичи пред иконата у дома си. Всички ние трябва да се молим сутрин и вечер, и да благодарим на висшите сили, че сме се събудили, че сме живи и здрави, че сме станали от леглото и сме видели слънцето.

Много е трудно, но така ще стигнем до осъзнаване. Най-важно е да се направи първата крачка, да се започне. Хем е трудно, хем е просто: хората трябва да се научат да помагат на ближния, като започнат от природата първо, от животинките. Да се опитат да станат по-добри и състрадателни. Да станат по-благи, ако щете. Да станат по-ниски от тревата. Да се освободят от горделивостта. Това не са празни приказки. Защото Силите знаят всичко за нас. Затова казвам: каквото вържем тук на Земята, това ще развържем там Горе.

– Като казвате горделивостта, аз ще добавя: ние живеем в консуматорско, комерсиално общество, стремим се сякаш само към парите. Това ли е една от причините да страдаме днес?
– До голяма степен е това. Повечето хора заобикалят истинските ценности и мислят само за пари. Но така те постепенно пропадат и в един момент се осъзнават, чак когато им се случи нещо лошо – болест, нещастие. Друг съвет, колкото и банално да ви звучи, е да започнем да мислим позитивно. Защото, ако човек мисли негативно и се тревожи, тогава негативните сили усещат и го нападат, атакуват го. И той започва да носи този товар постоянно на гърба си. И да се терзае: ох, как ще се справя, какво да предприема. Ами, изтрий това от съзнанието си, казвам аз. Това е най-важното – човек да мисли позитивно и да прави добри дела.

Нашият народ е богоизбран и затова трябва хората да се променят. Да започнат да следват истинските ценности. Защото Бог е велик. И неслучайно ние седим под трона на Господ Бог. И той е събрал много неща в България. Но още не е настъпило времето да ги видим, да станем свидетели на това. Така е, ние сме велика, богоизбрана страна, а хората страдат. Ето това трябва да се осъзнае и тогава Господ ще излее своята благодат върху българския народ. Неслучайно на мен ми се казва къде и как да се моля и да пея мантри. И то не само за България, а за всички хора по света. Отивам, където ми се посочи и отварям портали за целия български народ.

– Какво е посланието на тази страшна епидемия, която е в силата си в момента?
– Това е първото изпитание и ние трябва да го осъзнаем. Не го ли осъзнаем, Господ ще изпрати друго изпитание. А това второ изпитание ще удари мозъка – хората ще вървят и ще падат като врабчета. Ако сега е писано да си отидат например 2 милиона човека, но ние не се осъзнаем, вторият път ще си заминат 500 милиона. Звучи страшно, но е урок, който трябва да научим и осъзнаем.

Разбирате ли, мисленето трябва да се преобърне, пак казвам – започнете да мислите позитивно, обърнете се към Бога и станете по-добри. Това са качествата, които е заложил Господ у нас, хората. И на първо място – любов и прошка. Да, така е. Трябва да се научим да прощаваме, въпреки че голяма част от нас все още не го могат. И най-неприятното, много хора са стресирани, на мен ми се обаждат от цял свят за съвет.

– Може ли да дадете рецепта как да се справим поне донякъде със стреса, завладял всички ни по много причини, не само заради пандемията, която ни връхлетя?
– Това притеснение и стрес, които са повсеместни, натоварват нервната система. Като искате конкретна препоръка, аз ще си позволя да ви предоставя една рецепта от баба Ванга. Взема се окосено сушено горско сено. То съдържа всякакви билки. В една тенджера слагате вода да заври, след което вземате два наръча, две къдели да го кажа, от окосеното сено и го поставяте в заврялата вода.

Оставете да ври 10-15 минути. След това свалете от огъня, отворете капака, извадете сеното и оставете отварата да изстине. Опитвате водата с пръст, да е поносимо топла, а не гореща. После пълните съдче, може някакво канче и изливате от тази отвара върху главата си, като втривате в корените на косата. И така, докато излеете цялата отвара. След това си слагате кърпа на главата, отгоре вестник и най-отгоре увивате с найлон. Оставате така 20 минути и сваляте кърпата и увитите вестник и найлон. Правете тази процедура през вечер известно време и наистина ще ви помогне. Накрая просто измивате косата и това е. Уникална рецепта, повярвайте.

– Много хора вземат антидепресанти…
– Вместо антидепресанти, предлагам още една много простичка рецепта: вечерно време си потапяйте краката в леген с топла вода и морска сол. Дръжте ги 10-15 минути. Тази смес изтегля негативната енергия и тя излиза от вас през краката ви. И се успокоявате. Много е ефикасно. И след това можете да си вземете душ – ударно, силна струя. Като застанете под течащата вода под душа, си представяйте, че се намирате под водопад. По този начин всичко, тази чернилка ще излезе от вас. Просто мисловно я изхвърляте от себе си, тя тръгва надолу по реката и се изчиствате.

Стресът, депресията, знаете, всичко е в съзнанието. А така просто ги изтривате оттам. Вижте, целта е човек да активира клетките си. Казвате си: “Бог е с мен, Бог напред и аз след него, от нищо не ме е страх!”. Повтаряте го 21 пъти и клетките започват да работят за вас. По този начин се активира позитивната мисъл. Затова на хората, които лъкатушат и се съмняват, които се терзаят, предлагам една много силна молитва сутрин след ставане от леглото: “Отче мой, мили Исусе, мили Свети душе, аз се прекланям пред Света Богородица, прекланям се пред всички светии, всички Ангели небесни, цялото небесно войнство, всички Учители на светлината.

Аз се моля за моята изстрадала родина, аз се моля Господи за мир, благоденствие, щастие за всички хора“. И чак тогава, на трето място, поставяте твоето семейство, за децата си, за близките си: “Нека денят да е благословен, нека светлината в моя дом да влезе, Бог да ме води, Бог да ме напътства, оставям всичко в твоите ръце. Господ Бог да даде мир, любов, щастие, благоденствие на цялото семейство, денят ми да е успешен, спокойствие на духа и душата”. Защото човек като е спокоен, всичко ще си дойде на мястото и няма да се тормози. Тази пандемия, която ни връхлетя, е изпитание. Да се обърнем към Господ и да се пречистим! Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Яна БОЯДЖИЕВА

Вижте още:Съветите на баба Ванга за отлично здраве и дълголетиеВсеки от нас иска да бъде в отлично здраве и да се радва на дълголетие, дори да не си го признаваме.…Feb 8 2020vsyakajena.comИзключително постижение на учените : едно от най-страшните пророчества на баба Ванга е разгаданоНибиру е хипотетична планета, която обикаля около Слънцето по голяма, разтеглена орбита. На всеки 3 …Oct 26 2018vsyakajena.com