Лекар издаде как изглежда с над 20 години по-млад

0
214
20 години

Всеки от нас по някакъв начин се старае да изглежда по-млад. Днес ще ви представим как един лекар успява да изглежда с цели 20 години по-млад. Той споделя тайната си, която е лично проверена от него самия.

82-годишен лекар издаде тайната на дълголетието и младежката си визия, пишат от zdrave.to. Дългогодишният медицински експерт изглежда на 60 години. Най-интересното обаче е, че не се разболява. Тайната за крепкото здраве и дълголетие на лекаря се крие в 3 храни и напитки, които консумира ежедневно. Той винаги пие топла вода. Не консумира чай и кафе, защото дразнят нервната система. Само чиста топла вода и лимон по желание. При недостатъчна консумация на вода кръвта се сгъстява и образува кръвни съсиреци. Това от своя страна води до инфаркт и инсулт. Също така пиенето на вода подпомага правилната функция на бъбреците.

Елда
Тя съдържа есенциалната аминокиселина лизин, която е част от колагена. Той от своя страна е елемент на съдовата стена и определя еластичността на съдовете. Елдата също съдържа до 15% протеин. Готви се бързо и е доста полезно, ако я хапвате всяка сутрин.

Зелена салата, зеленчуци
Ако хапвате вредни и мазни продукти, но не консумирате зелени салати и други зеленчуци, тогава холестеролът се отлага върху съдовете и образува плаки. Зелената салата и зеленчуците като цяло прочистват червата.

Диетата е хранителен режим, при който се спазва определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние. Във втория случай понятието се употребява като вид лечебно хранене, което се прилага при различни видове заболявания. Спазването на диета не означава лишаване от храна, а правилната ѝ консумация. В нея е важно количеството, качеството и съотношението на приеманите храни. Има различни диети при различните болести – диабет, сърдечни болести, наднормено тегло и др.

Диетите за корекция на теглото са както за намаляване, така и за увеличаване на килограмите. При намаляване на килограмите най-често диетата е насочена към ограничаване на калориите и мазнините. Има диети, при които не се яде мазно или сладко, както и такива, при които се ядат само плодове и зеленчуци. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Вижте още:UK учени: Ако усетите това, веднага идете на лекарЛекари посочиха смъртоносната опасност от лукаДнес ще си поговорим за една смъртоносна опасност от лука. Често си говорим за ползите от този зелен…Mar 9 2020vsyakajena.com

loading...