Лекарите са категорични: 5 причини за интимни заболявания и защо не може да ги излекуваме

0
305

Имате цистит, от който много време не може да се отървете? Или пък ви мъчи друга болест на „долния етаж’, от която страдате дълго време? Е, според лекари, има 5 причини, поради които по-лесно ни спохожда нещо неприятно при интимните органи. Вижте кои са те и ги избягвайте, ако искате да сте здрави.
1. Не пишкате след секс
Звучи смешно, но ако не посетите тоалетната след полов акт, увреждате уретрата си. Има дори такъв термин – „пчелен цистит“, който се появява при двойките, които не излизат от леглото в продължение на дни. Насладете се на половия акт, но след това отидете до тоалетната и изпразнете пикочния си мехур. Тогава ще попречите на бактериите да ви атакуват.
2. Използвате средства за интимна хигиена
Специалните спрейове и кремове, които дават на вагината ви приятен аромат на цветя, не са толкова безопасни. Те могат да унищожат полезните бактерии и да оставят вредни, които ще започнат да се размножават. Един сапун и чиста вода са ви напълно достатъчни, недейте да пресилвате нещата.Хиляди хора спират лекарствата за високо кръвно с този домашен лек на бай Добри от Костенец82-годишният бай Добри от Костенец споделя това домашен лек за високо кръвно с всеки, който има нужд…Jul 23 2018vsyakajena.com

3. Не се грижите за здравето си
При първите признаци на урогенитална инфекция бързо трябва да посетите лекар! Колкото по-бързо започнете да лекувате инфекцията, толкова по-бързо ще се отървете от нея.
4. Лошо равновесие между добри и лоши бактерии
Широкоспектърни антибиотици без рецепта, вредни храни – само някои от възможните причини за увеличаването на лошите бактерии в организма ви.
5. Прием на малко течности
Сухотата е много опасна за пикочния мехур и уретрата – там умират добри бактерии. Ако не пиете вода, защото сте забравили от работа или не се чувствате жадни, поставете бутилка вода пред вас и започнете да пиете. И ако често ходете в тоалетната и урината има нормален цвят – значи сте добре и се грижите както трябва за себе си.
Източник: jenata.blitz.bgЛекари разкриха какво се случва с тялото ни, ако през лятото наблягаме на пъпешитеΠpocтo фaĸти. Meдицинcĸи.
1. Πъпeшът e витaминнo бoгaтcтвo
Toй cъдъpжa витaмини A, В, С, aлбyмин, фи…
Jul 23 2018vsyakajena.com